Hani bu dizi final yapacaktı o da mi yalan habermis
GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herkesin hayatta kalma şekli farklı tabi,biz senin gibi pamuklara sarılarak büyütülmedikAaa sende böyle hayatta kalıyorsun sokak kedisi gibi pençelerini gösterelek
Hahah Aaa öyle olsa keşke köyde büyüdük biz ayoll bahçelerde ahırlarda geçti çocukluğumuzherkesin hayatta kalma şekli farklı tabi,biz senin gibi pamuklara sarılarak büyütülmedik
Ahırlarda da kalsaydın keşke,çıkmasaydın hiçHahah Aaa öyle olsa keşke köyde büyüdük biz ayoll bahçelerde ahırlarda geçti çocukluğumuz
Aaa orası önemli tabi Karadeniz insanı sevecen sıcak kanlı olur oyüzden köyde de olsak sakin bir ortamda büyüdükAhırlarda da kalsaydın keşke,çıkmasaydın hiç
En azından kavganın dövüşün içinde değilsin ona şükret
aynen öyle bacım Cennet Mahallesi pasif kalır hattaAaa orası önemli tabi Karadeniz insanı sevecen sıcak kanlı olur oyüzden köyde de olsak sakin bir ortamda büyüdükSizin orası Cennet Mahallesi gbi
Sen kim oluyor oynak balinamıaynen öyle bacım Cennet Mahallesi pasif kalır hatta
niye kız ben kilolu değilim kiOynak Balina daha yakısır sana bence
Aaa tipten değil huydan ayollniye kız ben kilolu değilim ki
oynak kıllı toparlakla evlendi ayol pembe bana uyuyor,YUNUZ,BETER,GÖTÜNGENLİ vs vsAaa tipten değil huydan ayollSen de oynaksın
Götüngenli etem @Harunnn60 a uyuyor oda egolu zengin havalıoynak kıllı toparlakla evlendi ayol pembe bana uyuyor,YUNUZ,BETER,GÖTÜNGENLİ vs vs
aman paralıydı ama 5 para etmezdi,ne yapsan olmayacak bi herif
Paralı olsun yeter zaten sanaaman paralıydı ama 5 para etmezdi,ne yapsan olmayacak bi herif
yok anam bunun milyon dolarları olsa istememParalı olsun yeter zaten sana
mesut yarın lfına pek güven olmazYanlış anlamadıysam bugün Mesut Yar’ın yazısına göre bu dizi bitecekmiş. Aynı zamanda EDHO’da bitecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?