kiz bana gerek yok artik senle @destere yi rezil ederken @serhatt ve @Harunnn60 ayni böyleler
kiz bana gerek yok artik senle @destere yi rezil ederken @serhatt ve @Harunnn60 ayni böyleler
Hahah Aaa @Harunnn60 gerçekten bizle uğraşırken sen özellikle @destere ilekiz bana gerek yok artik senle @destere yi rezil ederken @serhatt ve @Harunnn60 ayni böyleler@MasacRE- @eskici @Dosi @Forumdash @kerem@vadikızı @cookies @AseratEkli dosyayı görüntüle 58968
güzel benzetme olmuş tatlımkiz bana gerek yok artik senle @destere yi rezil ederken @serhatt ve @Harunnn60 ayni böyleler@MasacRE- @eskici @Dosi @Forumdash @kerem@vadikızı @cookies @AseratEkli dosyayı görüntüle 58968
Harun neysede sen ne istiyorsun bizden ayollgüzel benzetme olmuş tatlım
Ben ne istiycem kız iyiliğinizi sağlığınızıHarun neysede sen ne istiyorsun bizden ayoll
benim gibi iyi niyetli bi kankitoşunuz var diye çok dua edin
Aaa gözüme girdiğin zamanlar oluyor evet potansiyel var derim hepbenim gibi iyi niyetli bi kankitoşunuz var diye çok dua edin
Canım ya teveccühünAaa gözüme girdiğin zamanlar oluyor evet potansiyel var derim hep
A ma kafana oklavana vurmak istediğim anlarda oluyor
Hahah Aaa son cümle ile durumu kurtardın bende sana kıymayayım bariCanım ya teveccühün
Benim de o oklavayı boğazına sokasım oluyo ama olmuyo işte kıyamıyorum
AMAN dış mihraklara dikkat aramızı bozmaya çalışanlar olabilirHahah Aaa son cümle ile durumu kurtardın bende sana kıymayayım bari
Aaa bizim aramızı forumdan kimse bozamaz ancak tv de olan ecünnüler bozabilir bazen savunmaya geçiyonAMAN dış mihraklara dikkat aramızı bozmaya çalışanlar olabilir
Onlar da bozmasın ayol,ne demişler zevkler ve renkler tartışılmazAaa bizim aramızı forumdan kimse bozamaz ancak tv de olan ecünnüler bozabilir bazen savunmaya geçiyon
Aaa seninde ecünnü bulduklarını konusuruz sorun olmaz böylecelikleOnlar da bozmasın ayol,ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz
olur tatlım,dizilerimize de laf söylemeyelim ki benim şalterlerim atmasınAaa seninde ecünnü bulduklarını konusuruz sorun olmaz böylecelikle
Aaa ona söz veremem her hafta düzenli atmam lazımolur tatlım,dizilerimize de laf söylemeyelim ki benim şalterlerim atmasın
karar senin kavga arıyorsan aradığını bulursun bendeAaa ona söz veremem her hafta düzenli atmam lazım
Hahha aaa ona ne şüphe cazgır diye boşamı diyorum ayollkarar senin kavga arıyorsan aradığını bulursun bende
Cazgır olmak ayrıcalıktır şekerim,herkesin harcı değilHahha aaa ona ne şüphe cazgır diye boşamı diyorum ayoll
Aaa sende böyle hayatta kalıyorsun sokak kedisi gibi pençelerini gösterelekCazgır olmak ayrıcalıktır şekerim,herkesin harcı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?