fikreti çiğdem beğeniyor seni oyar ipek le birlikte ikisiyaptığı adamdan geçmiş bu işler boşuna yapıyorGitsin Fİkrete yapsın
fikreti çiğdem beğeniyor seni oyar ipek le birlikte ikisiyaptığı adamdan geçmiş bu işler boşuna yapıyorGitsin Fİkrete yapsın
Niye üstün alındın ki kocası Faruğa diyorumBana yapsa şuan sana bu cevap yazacak kadar düşmezdim
İpekle ikisini cebimden çıkartırım benfikreti çiğdem beğeniyor seni oyar ipek le birlikte ikisi
böyle bi kadın tarafından böyle hareketler sana yapılamaz ki zaten, üstüne alınman büyük hata
Yapsa bile senin kem gözlerin onu o an öldürür.böyle bi kadın tarafından böyle hareketler sana yapılamaz ki zaten, üstüne alınman büyük hata
Onu değil seni öldürmeyi tercih ederimYapsa bile senin kem gözlerin onu o an öldürür.
Ona da yar olmim diye hmmm tmm anladımOnu değil seni öldürmeyi tercih ederim
Hayır daha fazla oksijen israfı yapma diyeOna da yar olmim diye hmmm tmm anladım
Senin saldiğin karbondioksitler nolcak?Hayır daha fazla oksijen israfı yapma diye
Senin saldıklarından bişey olmuyorsa benimkilerden hiçbirsey olmazSenin saldiğin karbondioksitler nolcak?
Dünya ayaktaysa benim gibiler sayesindeSenin saldıklarından bişey olmuyorsa benimkilerden hiçbirsey olmaz
faruk da faruk olduğunu kabullenmişböyle bi kadın tarafından böyle hareketler sana yapılamaz ki zaten, üstüne alınman büyük hata
Şey afişleri gibi tövbe tövbe rtük nerede ayoll 😱😱😱 @Forumdash @serhatt @sokak sanati @Yiğitt @kerem @Harunnn60 @xBUGRAxdiziyi izlemeyen @MasacRE- @DarkLegenD @Doğu @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @denizz19 @MEnes @Harunnn60 @kerem @Maskeli Fedai @Billy Kane gitsin siz 4 ünüzle parlak mıncıklasın dedi resmen aslım@destere yi etiketliyim gelince el el üstünde el şey üstünde kalsın
Ekli dosyayı görüntüle 63625 Ekli dosyayı görüntüle 63626 Ekli dosyayı görüntüle 63627 Ekli dosyayı görüntüle 63628
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?