bir işe yara diye diyoruz 35 yaşına geldin yaşıtlarının çocukları liseye başladı sen hala @destereHahah Aaa niye ben @Harunnn60 ile senin mesajalrını size iletiyorum şimdide @xemrexxx çıktı
Aynı ortamdayız görün edin işte ayoll
bir işe yara diye diyoruz 35 yaşına geldin yaşıtlarının çocukları liseye başladı sen hala @destereHahah Aaa niye ben @Harunnn60 ile senin mesajalrını size iletiyorum şimdide @xemrexxx çıktı
Aynı ortamdayız görün edin işte ayoll
ay gelmişlen çiğdem cadolozu için nasıl bir son düşündüğümü de göstereyim kendisine eskiden cadılara yapıldığı gibi bir son düşündüm tıklayın@destere senin athesltan kral olmuş bu arada kendine güneşin kralı dedirtiyor egoda harunla yarışıyor@Forumdash @eskici @XanTier @cookies @vadikızı @Dosi @Thequeer
Hogathalar 10 yılda 1 yaş yaşlanıyor oda benim şansımKız sadece geceleri mi sayıyoruz@Harunnn60
gülizarı bile hala izleyemedim sen neden bahsediyongeçen haftaki şok olan faruk sahnesinden sonra bu bölümde de bu sahne içimin yağlarını erittibu arada youtubeda bu ikilinin videoları izleni,yor en çok halkımız bu çifti benimsemiş gibi çukurdaki vartolu-sadiş çifti gibi@Çiğdem- @Yiğitt @Ahmed @cookies @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @destere @ozmoturk @Dosi @Forumdash
teknoloji ilerledi ya küçümenler hızlı büyüyor
gülizardan yani farahtan nefret ediyor @Çiğdem- dikkat et izlerken yakalanmagülizarı bile hala izleyemedim sen neden bahsediyon
teknoloji ilerledi ya küçümenler hızlı büyüyorsorun hogathamda değil
hogathamla birlikte çömüyoruz koltuğagülizardan yani farahtan nefret ediyor @Çiğdem- dikkat et izlerken yakalanma
gülizardan yani farahtan nefret ediyor @Çiğdem- dikkat et izlerken yakalanma
Benim yanımda Gulizar açsa televizyonu kafasına fırlatırım diyecem ama ağırdırhogathamla birlikte çömüyoruz koltuğa) birbirimizden gizli saklımız yok
harika olur bence bunu deneyelim birBenim yanımda Gulizar açsa televizyonu kafasına fırlatırım diyecem ama ağırdır@destere i televizyona fırlatırım kafası televizyona gelecek şekilde , hem Ferahı yakından görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?