Ali ozan amir ve savcı yağmur dans ederken bomba patlar Sabri baba cem müdürün sayesinde kaçar ceza evinide patlatırlar iskelet koyarlar polisler öldüğünü zanneder ama ölmemiştir ceza evinden ölenler olur yaralananlar iyileşenler hastaneden kaçıp Aslı amir ve ekibinden intikam alabileceklermi Tera cafede yemek yerken bomba patlar Sabri baba cem müdürün peşinden gider ekip hemen ambulans çağırır 50 40 merkez kod 121 TERA cafeye doğru ilerliyoruz ordada bomba patlar lastiklere ateş ederler Sabri baba ve cem müdür yakalanır durmuş Aksoy ve adamları yakalanır yukarının adamları yakalanır Protez bacağını almaya çalışan Edison partisi bir gazinin sebep bomba imha ekibini çağıramaz bomba patladı diye bacağını kaybetti cumhuriyet ilk öğretim okulunun önünde olmuştur bu olay Sevinç dershanesindekiler sirke felan gidecekten İLK okullarda sirke gidecekten yukarıdan uyarı gelir gitmeyin uygunsuz pozisyonda çıkıyor Alişen fenerbahçenin başkanı olduğun yıllarda edison partisi iktidarda olsa ne yapardın Alişen dansöz çıkardım diye şike soruşturması 1996 da başlardı rtürkte sansürlerdi sansüre karşıyız bu TNS yi arayıp sordum Britanya dediki Edison partisinin dediğini yaptığı için bir dizi TNS yi kandırıp muhalefet yaparsa ve o dizi 1 olursa örneğin yılan hikayesinin bitme sebebi mekkedeki kabede patlama olması Sihirli annem terör örgütüne gönderme Arka sokaklarda terör örgütüyle çatışma yaptı diye AGB yi yolladı diziye dava açtılar kanal d nin reytingleri düştü Araştırın bunu Aslı amir ve ekibi dizileri kurtarmak bizim işimiz Ali ozan amirdende yardım alalım başka yolu yok 4 bölümün sonu