Altıntaş film sunar
[video=dailymotionxf8qli]http://www.dailymotion.com/video/xf8qli_umut-yolculari-jenerik-muzigi_shortfilms[/video]
İstanbul maceraları
1 sahne
Ömer buda ne gelin bakın iki aşık ve bir birlerine bağlanmışlar intihar edecekler
Aslı gidelim ikna ederiz bence
2 sahne
uçurum
Gülşah ve ünzüle minibüse atlarlar ve inerler kimliğini göster gizli şubeden amir ünzüle derdiniz ne adlarınız ne
karenşa ritenoğlubenim adım karenşa ritenoğlu
ardahan nütuzoğlu benim adımda ardahan nütuzoğlu
ömer sorun ne
Ünzüle ben biliyorum internet araştırdım bir askerin ölmesi karenşanın tarafından 90lı yıllarda terör örgütü tarafından öldürülmüş onlarda kan davası yapmış ardahan nütuzoğlu aşireti terör örgütünü destekliyormuş
eee en sonda bu süreç çıkınca madem devlet haledemiyor ozaman o aşirete dersini vererim
Ünzüle hadi Merkeze
3 sahne
şişli gizli emniyet müdürlüğü
Toplantı odası nütuzoğlu aşiretini yakalamamız lazım ve ritenoğlu aşireti bir hataya kalkışmadan
Sahne 4
nütuzoğlu mahallesi
Rıfat nütuzoğlu ağa Polis hemde çevik kuvvet geliyor istihbaratını aldık
şüküfe bişey yapamazlar hemen işbaşına düşmüşlerdir çünkü burdan çıkamıyacak
Rıfat nütuzoğlu gelebilirseler şanş ıssız yola geldiklerinde bomba patlıcak
Sahne 5
ıssız yol
Çevik kuvvet ve ekibi gelir
Silahla saldırırlar otobüse havadan ve bomba patlar Toma uçurumdan aşağa düşer akrepe tankla ates ederler Kanıt kalmasın diye her yeri yakarlar
Sahnen 6
nütuzoğlu mahallesi
Ünzüle hadi ulu önderimiz Atatürk için yakalıyalım adamları
Ünzüle ve ekibi çatışırlar ve her yer ateş altında kalır ömer uçak kullanarak tankı patlatır nütuzoğlu aşireti bazukayı aslı sayesinde düşürür Ömer Rıfat nütuzoğlunun sarayını basar ve herkesi yakalar
Sahne 7
ıssız yol ambulanslar ve olay yeri inceleme ekibi gelir
Sahne 8 beykoz adliyesi
Gizli emniyet müdürlüğü tarafından savcılığa çıkarılır
Rıfat nütuzoğlu Bitmedi bu ünzüle yakında tekrar görüşeceğiz benim aşireti temizlemek okadar kolay değil aşiretim kabusunuz olacak sürecide yok saydınız
ünzüle seni almamız terör değil kötülere silah desteğinden biz iyilerin dostu kötülerin amansız düşmanı olan gizli bir ekibiz
savcı gamze aferim yine iyi iş başardınız gazeteler sizden bahsedicek yine
Sözcü
Adalet yerini buldu
1 bölümün sonu
- - - Ekleme - - -
Xemrexx yardım edermisin
[video=dailymotionxf8qli]http://www.dailymotion.com/video/xf8qli_umut-yolculari-jenerik-muzigi_shortfilms[/video]
İstanbul maceraları
1 sahne
Ömer buda ne gelin bakın iki aşık ve bir birlerine bağlanmışlar intihar edecekler
Aslı gidelim ikna ederiz bence
2 sahne
uçurum
Gülşah ve ünzüle minibüse atlarlar ve inerler kimliğini göster gizli şubeden amir ünzüle derdiniz ne adlarınız ne
karenşa ritenoğlubenim adım karenşa ritenoğlu
ardahan nütuzoğlu benim adımda ardahan nütuzoğlu
ömer sorun ne
Ünzüle ben biliyorum internet araştırdım bir askerin ölmesi karenşanın tarafından 90lı yıllarda terör örgütü tarafından öldürülmüş onlarda kan davası yapmış ardahan nütuzoğlu aşireti terör örgütünü destekliyormuş
eee en sonda bu süreç çıkınca madem devlet haledemiyor ozaman o aşirete dersini vererim
Ünzüle hadi Merkeze
3 sahne
şişli gizli emniyet müdürlüğü
Toplantı odası nütuzoğlu aşiretini yakalamamız lazım ve ritenoğlu aşireti bir hataya kalkışmadan
Sahne 4
nütuzoğlu mahallesi
Rıfat nütuzoğlu ağa Polis hemde çevik kuvvet geliyor istihbaratını aldık
şüküfe bişey yapamazlar hemen işbaşına düşmüşlerdir çünkü burdan çıkamıyacak
Rıfat nütuzoğlu gelebilirseler şanş ıssız yola geldiklerinde bomba patlıcak
Sahne 5
ıssız yol
Çevik kuvvet ve ekibi gelir
Silahla saldırırlar otobüse havadan ve bomba patlar Toma uçurumdan aşağa düşer akrepe tankla ates ederler Kanıt kalmasın diye her yeri yakarlar
Sahnen 6
nütuzoğlu mahallesi
Ünzüle hadi ulu önderimiz Atatürk için yakalıyalım adamları
Ünzüle ve ekibi çatışırlar ve her yer ateş altında kalır ömer uçak kullanarak tankı patlatır nütuzoğlu aşireti bazukayı aslı sayesinde düşürür Ömer Rıfat nütuzoğlunun sarayını basar ve herkesi yakalar
Sahne 7
ıssız yol ambulanslar ve olay yeri inceleme ekibi gelir
Sahne 8 beykoz adliyesi
Gizli emniyet müdürlüğü tarafından savcılığa çıkarılır
Rıfat nütuzoğlu Bitmedi bu ünzüle yakında tekrar görüşeceğiz benim aşireti temizlemek okadar kolay değil aşiretim kabusunuz olacak sürecide yok saydınız
ünzüle seni almamız terör değil kötülere silah desteğinden biz iyilerin dostu kötülerin amansız düşmanı olan gizli bir ekibiz
savcı gamze aferim yine iyi iş başardınız gazeteler sizden bahsedicek yine
Sözcü
Adalet yerini buldu
1 bölümün sonu
- - - Ekleme - - -
Xemrexx yardım edermisin