İstanbul maceraları tarihi bölümüyle bodrum tv de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
2 .bölüm
Çocuk şube Tehlikede
İstanbulda oyuna gelen çocuk şube beşir müdür saldırıya uğruyor
ambulansla hastahaneye kaldırırlar
Gülşah en yakın arkadaşı olan cem müdürle buluşma sırasında ihbar gelir bilişim şube destek istiyor bir bilgisayarlarla bütün bir internet cafede olan herkesi hipnoz edip her yere saldırıyorlarmış tabi kulağıyla yanlışlıkta hoparlöre alınca cem müdür duyar Sabri babaya haber verir

Sahne 2
aslı ünzüle gülşah ömerin olduğu tarafa doğru giderken dönerciyi tararlar bide el bombası atıp dönerciyi patlatırlar Ahlak şubeden cookiesi görünce hemen cookiesi hastaneye kaldırırlar bütün bir forum yemek için gelmişten gizli ekiple karşılaşır ardından işler karışır
Gülşah araştırır ama hiç bişey bulamaz
Çişem derki bu bir rus mafyası adamlar kadın ticareti yapmak kgbnin aletlerini kullanıyor yani hedefleri istihbarat şubesinin bilgilerini ele geçirip beyaz saraya saldıracaklar

Sahne 3
Cem müdüre izin vermiyen askerler araziye çıktıktan sonra bütün hepsi tuzağa düşer hemen bir tanesi çıkmayıp polisi arar onu gören sabri babanın adamları vurur gizli bilgilere ulaşırlar kazakistanın füzesi ve Türk uçaklarını ele geçiren rus mafyası ilk önce polisi oyalamak için
istanköye rodos GKRM yönetimine saldıran rus mafyası yunan askerleri Türkiyeye saldırılır bodruma Ali ozan amir bu bir tuzak
yüzde yüz Türkiye yanıyor diye haberler geçmeye başladı

Sahne 4
Hüseyin amir yunanlılara saldıran kimse bulup onu mafediceğiz bizi savaşın eşiğine kadar getirmeye utanmıyorlarmı
ilk önce birimiz şu yunanlıları denize dökmeli ardından istanbulda ne döndüğünü anlamamız lazım amerika ankaraya kızar nükleler bomba atar
Ankarada nükleler bombayı patlama yolluyan amerika

Sahne 5
Ali ozan amir geçmiş olsun iç işleri bakanımız haberi duyduk bulucaz onları mutlaka
cnn international haberi duyunca ne oluyoruz Türkler çıldırdımı
Ali ozan amir bu bir Türkün işi olamaz bu bir mafyanın işi kgb destekli
Hüseyin amir bu bir rusun işi ve kesin bence burda bir yerde Türkiyede casus bir polis var yani bir müdür bunların başındaki kişi sabri baba yani karaman aşireti
Belma komser bir söz vardır karamanın koyunu sonra çıkar oyunu
Bodrum kasabına koyun gönderdi ardından bomba çıkmış patlamış

Karamanda gerekirse operasyon yaparız bu burda bitemez bitmicekte
Sahne 6
Postallı iyi haberim var sabri baba polisi oyaladık bize ulaşamazlar ama bir tehlike var görev şu anda Ali ozan amir ve ekibinde
cem müdür eyvah yandık çok tehlikeli ekip onlar yunanlıları denize dökmekle kalmaz yani işimiz çok zor
Sabri baba tamam görücez gerekirse AB liğine söyleriz durdurur onları benim oğlum orda ab güvenlik müdürü

Sahne 7
Aliozan amir Adamların arkası sağlam AB var arkalarında ve vali var belediyenin adı oyuncular belediyesinin valisi Durmuş Aksoy
2 bölümün sonu

- - - Ekleme - - -

batuhankaralar yaptım göndermeyi

@xemrrexx yardım edermisin protesto var forumda pompynin dizilerine karşı zaten kimseyi etiketlemiyorum Sihirli annemin düdüğü çalıyor