''İstanbul Kanatlarımın Altında'' Filmi Dizi Oluyor

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
Osmanlı dönemi dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Mustafa Altıoklar, İstanbul Kanatlarımın Altında filmini dizi yapacağını Twitter'dan açıkladı.
1996 yapımı Mustafa Altıoklar filmi İstanbul Kanatlarımın Altında, dizi oluyor. Altıoklar, dönemi anlatan bir dizi senaryosu yazdığını Twitter'dan açıkladı. Altıoklar'la birlikte proje için kalem oynatan isimler ise Kubilay Tuncer ve Alper Erze.
Muhteşem Yüzyıl'ın fitilini ateşlediği Osmanlı dönemi dizilerine kısa süre önce Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam da eklenmişti. Faruk Aksoy da sinema salonlarını dolduran Fetih 1453'ü Show TV için dizi yapmayı planlıyor. Bu projelerin yanına şimdi de İstanbul Kanatlarımın Altında eklenmiş oldu. Projenin hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz belli değil.
 
Öncelikle konuda bilgi sorunu var, Fetih 1453 ile ilgili kısmı çıkarmakta fayda var.


Konuya gelirsek Osmanlı furyası yaşanacağı çok açıktı aslında, ben gelecek sezona her kanal en az 1 Osmanlı dizisi ile girer diye düşünüyorum.
 
Mustafa Altıoklar uzun süredir yeni proje üretmiyordu diye hatırlıyorum. İddialı bir dizi olacaktır bu da. Star için uygun olabilir.
 
muhteşem hürremin tarih filmi modası başlatması iyi oldu ama bir yere kadar fazlası zarar..
 
Senaryo ve oyuncular da basarili olursa tutabilir bu dizi.
 
Benim ilk cevap olarak verdiğim öneriyi hiç takan olmamış ya.
Bildiğim kadarıyla Fetih 1453'ün dizi olacağı iddiası yalanlanmıştı.