Netflix İstanbul Ansiklopedisi - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
403
Puanı
84
Web Sitesi
fav10.net
Gou3CuJXIAAXl9v

Netflix Türkiye'nin yeni dizisi İstanbul Ansiklopedisi yayına girdi.

Yapımcılığını Tims&B Productions'ın üstlendiği, Selman Nacar'ın yazıp yönettiği yapımın kadrosunda Canan Ergüder, Helin Kandemir, Kaan Mirac Sezen, Tolga Tekin, Nezaket Erden, Gregory Montel, Ecem Sena Bayır ve Müjde Ar yer alıyor.

Farklı kuşaklardan ve farklı kültürlerden gelen, hayata karşı istekleri, sırları ve yalanları bambaşka olan, birbirlerinin tam zıttı karaktere sahip Nesrin ile Zehra’nın hikayesini konu alan dizi, 8 bölümlük ilk sezonuyla Netflix'te!

Hafta sonu izleyeceğim. Bakalım nasıl bir dizi olmuş

Dizi bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama beni sarmadı ve içine çekemedi pek. Puanım 6.5.

Bir ablamız haricinde hem kadrosu hem de hikayesi ile Netflix'in en beğendiğim işleri arasında yerini aldı. Bu arada Melisa Sözen ilah mısın silah mısın? Bir insan her haliyle o kadar güzel olur mu? :bhr:

Baya iyi sen nasıl buldun? Senin ve benim farklı olan hayatlarimiz gibi :A
Helin Kandemir'i pek sevmem, çoğu kişi bilir ama o bile bayağı iyi oynamış. Canan Ergüder efsane zaten. Melisa Sözen tartışmaya kapalı!

Hikaye bayağı iyiydi, ucu açık bitti. Fatıma ve ev sahneleri bir süre sonra sıksa da izlettirdi. Yeni sezon olmalı. :A

Helin Kandemir'i pek sevmem, çoğu kişi bilir ama o bile bayağı iyi oynamış. Canan Ergüder efsane zaten. Melisa Sözen tartışmaya kapalı!

Hikaye bayağı iyiydi, ucu açık bitti. Fatıma ve ev sahneleri bir süre sonra sıksa da izlettirdi. Yeni sezon olmalı. :A
Melisa Sözen dizide daha çok gozukmeliydi ben hayran kaldım favori dizi karakterimiz diyebilirim

Zehra karakteri çok uyuzdu ama sevdim şuan ki genç kitleyi temsil ediyor

Evet Netflix çoğu Türk yapımlarına bunu yapıyor Bir Başkadır da o şekildeydi Fatma da devamı hiç gelmiyor o yüzden film tadında bitiyor

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Melisa Sözen dizide daha çok gozukmeliydi ben hayran kaldım favori dizi karakterimiz diyebilirim

Zehra karakteri çok uyuzdu ama sevdim şuan ki genç kitleyi temsil ediyor

Evet Netflix çoğu Türk yapımlarına bunu yapıyor Bir Başkadır da o şekildeydi Fatma da devamı hiç gelmiyor o yüzden film tadında bitiyor
Bir Başkadır izlemediğinde için bir şey diyemem ama Fatma ve İstanbul Ansiklopedisi yeni sezonu olması gereken işlerden. Umarım çekilir. :(

Bu alana bir cevap yazın...