- Reaksiyon puanı
- 1,372
- Puanı
- 535
Dede:Bak evlat gideceğin yerde "İYİLİK İÇİN YAPILMIŞ AMA KÖTÜLÜK İÇİN KULLANILAN BİR ŞEYİ ARAYACAKSIN"...
Tam bunları derken dede ortadan kaybolur.Ve Emre kendini Doğu Anadoluda bir yerde bulur.
Emre:Nerdeyim ben ya...Çok sıcak vallahi burasıda.
Tam bunları söylerken bir kız çocuğunu 30-35 yaşındaki bir adam elinde bir kazmayla kazmış olduğu mezara diri diri gömer.
Emre:Hopp!Napıyon lan sen orda!*********
Adam:******yürü git işine******
Emre:Ben senin ta *******
Adam:Gel lan buraya *******
(Bu konuşma ahlak açısından senarist tarafından "bip"lenmiştir)
Emre ile adam dövüşmeye başlarlar.Emre adamı yere yatırır ve üstüne çıkarak(Çirkinleşmeyelim okurken-sizin aklınız fesat)yumruk atmaya başlar.Adam bir süre sonra bayılır.Burak gidip hemen mezarı açar.Ve kızı kurtarır.O sırada kazmayı görür.
Geriye sarılıyor... 1...2...3...
Dede:Bak evlat gideceğin yerde "İYİLİK İÇİN YAPILMIŞ AMA KÖTÜLÜK İÇİN KULLANILAN BİR ŞEYİ ARAYACAKSIN"...
İleriye sarılıyor... 1...2...3...
Emre:Bu kazma insanlara toprak kazmada kolaylık olması için yapılmış.Ama bu adam bunu kızını canlı canlı gömmek için kullandı.
(Emre adamla boğuşurken üstünü toz yapmıştır.Bu yüzden üstünü silkelemek için çıkardığında aklına bu gelir)
Emre:"BULDUM BULDUM" diye bağırarak şehire doğru yol alır.Onu görenler;
Dedikleri anda Emre kendini başka bir yerde bulur.Bu sefer bir cafededir.O Sırada cafede bir bomba bulunur.Bomba imha ekipleri aranır.Ama bomba imha ekiplerini beklemeden tipinden urfalı olduğunu anlaşılan bir adam,diğeri laz,diğeride bıyıklı "tırın tırın" diyen adam ile bombayı bir odun ile vurup kırarlar ve bomba durur.
Cafe sahibi onları yanına çağırır ve biz bir aileyiz der.
Emre:Ne ara aile olduk biz ya.
O sırada Emre'nin üniversiteden arkadaşı Akasya gelir.
Akasya:Emre durak nerde ya?
Emre kasya durağı görmüyormusun?işte tam karşında.
Akasya:Sağol da orda bir anlam bozukluğu oldu.Akasya'dan sonra "," olucaktı.
Emre:Hepiniz maşallah Türkçeci olmuşunuz.En azından sizin gibi Türkçeyi turkche'leştirmiyoruz.Şimdi yürü git artistt...
*Tırın tırın'ın anlamı TDK tarafından hala araştırılıyor.
Tam bunları derken dede ortadan kaybolur.Ve Emre kendini Doğu Anadoluda bir yerde bulur.
Emre:Nerdeyim ben ya...Çok sıcak vallahi burasıda.
Tam bunları söylerken bir kız çocuğunu 30-35 yaşındaki bir adam elinde bir kazmayla kazmış olduğu mezara diri diri gömer.
Emre:Hopp!Napıyon lan sen orda!*********
Adam:******yürü git işine******
Emre:Ben senin ta *******
Adam:Gel lan buraya *******
(Bu konuşma ahlak açısından senarist tarafından "bip"lenmiştir)
Emre ile adam dövüşmeye başlarlar.Emre adamı yere yatırır ve üstüne çıkarak(Çirkinleşmeyelim okurken-sizin aklınız fesat)yumruk atmaya başlar.Adam bir süre sonra bayılır.Burak gidip hemen mezarı açar.Ve kızı kurtarır.O sırada kazmayı görür.
Geriye sarılıyor... 1...2...3...
İleriye sarılıyor... 1...2...3...
Emre:Bu kazma insanlara toprak kazmada kolaylık olması için yapılmış.Ama bu adam bunu kızını canlı canlı gömmek için kullandı.
(Emre adamla boğuşurken üstünü toz yapmıştır.Bu yüzden üstünü silkelemek için çıkardığında aklına bu gelir)
Emre:"BULDUM BULDUM" diye bağırarak şehire doğru yol alır.Onu görenler;
"VAY ŞEREFSİZ.ÇOLUK ÇOCUK VAR BURADA LİNÇ EDİN BUNU"
*Arşimet bulmuş suyun kaldırma kuvvetini
çıkmış dışarıya anadan doğma
Alah'tan avrupadaymış(Avrupalılar geniş insanlardır)
yoksa Türkiye'de olsaydı yiyecekti ayvayı.
*Arşimet bulmuş suyun kaldırma kuvvetini
çıkmış dışarıya anadan doğma
Alah'tan avrupadaymış(Avrupalılar geniş insanlardır)
yoksa Türkiye'de olsaydı yiyecekti ayvayı.
Dedikleri anda Emre kendini başka bir yerde bulur.Bu sefer bir cafededir.O Sırada cafede bir bomba bulunur.Bomba imha ekipleri aranır.Ama bomba imha ekiplerini beklemeden tipinden urfalı olduğunu anlaşılan bir adam,diğeri laz,diğeride bıyıklı "tırın tırın" diyen adam ile bombayı bir odun ile vurup kırarlar ve bomba durur.
Cafe sahibi onları yanına çağırır ve biz bir aileyiz der.
Emre:Ne ara aile olduk biz ya.
O sırada Emre'nin üniversiteden arkadaşı Akasya gelir.
Akasya:Emre durak nerde ya?
Emre
Akasya:Sağol da orda bir anlam bozukluğu oldu.Akasya'dan sonra "," olucaktı.
Emre:Hepiniz maşallah Türkçeci olmuşunuz.En azından sizin gibi Türkçeyi turkche'leştirmiyoruz.Şimdi yürü git artistt...
*Tırın tırın'ın anlamı TDK tarafından hala araştırılıyor.
Son düzenleme: