İstanbul İstanbul 12.Bölüm

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,373
Puanı
535
Aradan 4 yıl geçmiştir...

Emre bir baltaya sap olamamış anca üzümün çöpü olabilmiştir.Arkadaşı Gökay ise Kafe İn adlı yerde şarkı söylemektedir.

Yine bir gece Gökay sevgilisinin karşısında şarkı söylerken...

Gökay:Mevsimlerine göre uyuyup uyanmışsın.
Emre:Manyak kıza ayı dedin!
[/B]Gökay:Ah Tarkan Ah!Yaktın lan beni!
.................................................. ..........

Son dönemlerde Gökay ilgi çekmeyi başaramayınca artık ilgi çekici şeyler bulmak zorunda kalmıştır.
Gökay:Napıcam ben ya?
Emre:Michael Jackson ol.
Gökay:Olamam.
Emre:Neden?
Gökay:Ölmüş adamın arkasından dans edilmez.
Emre:Ne kadar bayat espri o öyle ya.Vermeli almalı küfreden kıza: Neyle? diye sormuş gibi oldun.Bak en iyisi twitter hesabı al.Sonra soyunup önünü saksıyla kapat bir anda ziyaretçin artar.Onları twitter'dan davet edersin cafeye.
Gökay:Olmaz.Sonra çok takipçi olur yanlışlıkla telefon numara mı veririm falan.Yok yok bana göre değil.Michael Jackson fikri kafama yattı ama kıyafeti nerden bulucaz?
Emre:Orhan Abiden.
Gökay:Ya bırak Allah aşkına şarapçıdan ne arar.
Emre:Öyle deme oğlum.Bu adam eskiden zengin değil miydi?Mutlaka evinde daha doğrusu kağıt evinde mutlaka saklıyordur o tarz şeyler.
Gökay:Takım elbise bende var şapka lazım.
Emre:Tamam.Şapkayı çalıcaz.Hazır mısın?
Gökay:Hazırım ama ilk önce saatlerimizi ayarlayalım.
Emre:Yürü lan manyak.Hemen ajan moduna bağladı!

..........................................................................................

Gökay:Bu arada birşey sorucam ya ilgi çekemezsek yine?
Emre:O zaman patronun ailesiyle ilgili bir program yapıp aslında hiç komik olmayan birşeyler yaparız.
Gökay:Adı ne?
Emre:Kafe İn ailesi bir arada.

Sonunda eve varırlar.Oralara bakarken Şarapçı Orhan Abi karşılarına çıkar;

Orhan abi:Orbin tut kanunlar adı durun.Hemen cebinizeki paraları verin.Onları fakirlere vericem zenginler!Ayrıca Orbin Tut kanunlarına göre burası fakirlerin çoğunlukta olduğu bir yer.Bu yüzden burası bizim!Defolun burdan bre cahiller!

.............................................................................................

12.Bölümün Sonu!

Son düzenleme: