İsrail Başkonsolosu'ndan Yıldız Tilbe'ye 'Aşağılık Sanatçı Bozuntusu'

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Sevilen şarkılarıyla ve deli dolu tavırlarıyla büyük beğeni toplayan Yıldız Tilbe son günlerde söylediği sözlerle gündemin tam ortasında.

'Allah Hitler'den razı olsun'' sözleri sosyal medya üzerinden de bir hayli eleştiri alan Yıldız Tilbe'ye destek verenler kadar kötüleyenler de oldu. İşte onlardan bir tanesi ise İsrail Başkonsolosu Moshe Kamhi oldu.

Moshe, Yıldız Tilbe'ye oldukça ağır konuştu. İşte o sözler...

Yıldız Tilbe ise bu sözlere karşılık cevap olarak şu mesajı attı :

- yildiz tilbeye katilmiyorum, ama bugun filistindeki 1000 yarali + 300 oluye sessiz kalan israil halkini suçsuz ve vicdanli sayamiyorum.
- bugun okuldaki çocuklari tepeye çikaran ve her hedefe duşen bombaya bravo diye bagiran ogretmeni, aileleride masum bulmuyorum.
- dun israilde 10/15 arabanin patlamasini kinayan, ama bugun ki 300+ oluye sessiz kalan devletleri, ne yazik ki, demokrasi/barişcil/insanlik içeren mesajlarina artik guvenim yok.
NOTE: ben bir canlinin zarar gormesine karşiyim, insani/hayvani fark etmez, nasil tarihin o kara lekesini kiniyorsam, bugun bu can pazarinida kiniyorum.
israilde, bomba/olum/yikimi izleyen halk.

bu da savaş:

Son düzenleme:
aslında dediklerini ben de doğru bulmuyorum ama kendini savunma açısından şu dediği güzel bir cevap olmuş:
"Benim nefret söylemimden rahatsız olanlar yargılanmamı isteyenler ülkelerinin eli silahlı nefret eylemlerini nerde yargılayacaklar eylem söylemden daha mı iyi”

Yıldız Tilbe hem güldürdü hemde taktir ettirdi. Çok doğal kadın ve adam gibi kadın. Helal olsun.

Yahu bu ülkede fikrini savunmak ne zamandır aşağılıkça oldu.

Düşüncelere saygı yok.
Düşüncesini söylemiş aşağılık olmuş.
Doğru bulmuyorum bu tavrı.

Bu hafta magazin gündeminden düşmez
Bomba Haber!