İspanya - Türkiye | EURO 2016 D Grubu 2.Hafta Maçı | Yorum&Sohbet Konusu

hala çocuklarımız diyolar Allah ım!

@takas dağıttın yine.. özlemişim yorumlarını. Aklıma vadinin 10. Sezonu TNT sezonu geldi.. yorumlar havada uçuyordu o dönem.. vay be.

Son düzenleme:
Şu maçı Ersin Düzen niye anlatırki Yalçın Çetin varken masal anlatıyor bize iyice dellendim.

ne 90 dakikası yedek beklemesi lazımdı aga ama adamın yaptığı tek yanlış bu değil ki daha kadro seçiminde başladı ilk 11 falan skandal kanatlar yok defans tandemi yanlış bu rezil gökhan ı oynatması emre yi oynatmaması vs hepsi büyük hatalar

@takas yorumlarını çok özlemişim yemin ederim. Dağıttın bugün yine. Aklıma vadinin 10. Sezonu TNT sezonu geldi.. yorumlar havada uçuyordu o dönem.. vay be.
aga kanıma dokunuyor kanıma ben tv karşısında çatlıyorum koşsunlar oynasınlar diye yalvarıyorum arda efendi götünü kaldırmıyor olacak şey değil yok böyle bir rezillik
lise döneminde kulüpte oynuyordum bizim rahmetli hoca derdi ki; kötü oynayabilirsiniz ama asla kötü koşamazsınız. bunlar oynamıyor açıklaması yok bunun. kötümüsün o gün gününde mi değilsin futbol bu futbolcunun halini çok iyi anlarım ama bu rezilliği anlayamam koşmadılar oynamadılar mücadele etmediler ülkelerinde milyonlarca güzel insanı düşünmediler vatan için oynamadılar!

Galatasaray dönüş sinyalleri.))

Fatih Terim: Böyle bir sonu ne gerektiriyorsa yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Hala yayınlarda matematiksel hesaplar yapıyorlar, neyin kafasını yaşıyorlar bu takım Çeklerimi yenecek güldürmeyin.En iyi 3. olcakmışız peh.Herşey bitmemiş.

yorumcular alayınızın ..... bunların alayı sıvacı ya hala ardayı korumaya çalışıyolar nasıl birşeyiniz siz ya ağır işçilikmiş!
ulan tv de cumhurbaşkanından bile çok görüyorum bu ardayı reklamda arda magazinde arda orda arda burda arda milyonları cebe götüren arda milli forma altında bir bok yapamayan yine arda! yorumcu kimliği altındaki sıvacılarda bunları yıkayıp yağlasınlar helal olsun size be helal olsun

Sinyor Terim geçti bor'un pazarı sür eşeğini Niğde'ye.

Ayrıca başarısızlığı sahiplen, yerleriyle oynadığın doğru kadro ve dizilişle çıkmadığın maçların yenilgisini oyunculara yükleme.

Galatasaray dönüş sinyalleri.))

Fatih Terim: Böyle bir sonu ne gerektiriyorsa yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.
gelsin bize bari bizi kurtarsın yuvaya dönüş
milli takımda ardayla mardayla uğraşacağına sabri reisle uğraşsın. sabri bunların hepsinden daha yürekli oynamazmıydı

Arda'ya gereğinden çok fazla yüklenildi. Tamam berbat oynadı, kötü oynadı fakat karakterine varan hakaretleri hak etmedi. Arda suçlu olduğu kadar bütün takım da suçlu, tek tek Oğuzhan, Ozan, Selçuk, Burak, Babacan diye sayacak olursak içlerinden bir iki tanesi belki iş yapmıştır o kadar, bütün suçu tek bir topçuya üstelik sırf Barcelona'ya transfer oldu diye yüklemek ve hatta "keşke daha fazla yuhalansaydı" tarzı nefretvari istekteklerde bulunmak bize yakışmaz.

Tamam bu adam bu turnuvada hiç iş yapamadı da, bu hep mi kötüydü? Eleştirmek başka, nefret edercesine taşlamak başka. Arda'nın gruplardan çıkıp şampiyonaya katılmaya hiç mi emeği olmadı? İyi gün taraftarlığı denilen şeyin alasını yaşıyoruz şuan. Sahaya inmeler, hakaret etmeler filan. İnsanlar sanıyor ki savaştayız, her ne kadar ülke adına çok önemli bir etkinlik olsa bile eninde sonunda bir spor mücadelesi. Aynı Arda değil miydi gruptan çıktığımızda hüngür hüngür ağlayan sevinçten? Arda da bizim Oğuzhan da Ozan da. Futbolunu, sistemlerini eleştirin, kötü oynadı diye sitem edin ama yok sen kim Barça kim yok anca reklam yıldızı olur vb.vb düne kadar kendini çoktan kanıtlamış birini iki maçta öldürmek olacak iş değil.

Şu hala Arda ve diğer futbolcuları destekleyen var sonra niye oynayamıyorlar.G.tleri tavan yapıyor oynamıyorlar Biz Bitti Demeden Bitmezmiş hikaye.Hepsi gitsin reklam yıldızı olsun.Ardaya çok yazık oldu Atleticodaki haliyle Barçadaki haliyle arasında çok büyük fark var para herşeyi değiştiriyor kiloda tavanda zaten.Bugünkü Ardadan sonra nasıl Barça bu adama 40 milyon küsür para verdi diye hayret içerisindeyim.

Türkiye'nin kazanamayaacağı belliydi aslında ama ben ne yaptım İspany a yener demedim elim gitmedi yüreğim gitmedi yazık çoooooooooooooooooooook!!!

Aklıma Euro 2008 geliyor.2-0 gerideyiz bir anda Hamit devreye giriyor tak tak en sonda Nihat harika bir gol atıp işi bitiriyor.Çeyrek finalde 119.dakikada gol yiyoruz ve ardından Semih devreye giriyor ve işi bitiriyorduk.

Şimdi ise o takım gitmiş yerine bunların binde birini bile yapamayan takım gelmiş.Durum bundan ibaret

Ersin sen misin?

hala barcelonalı arda diyolar yok arkadaş yok bizim milleten bi cacık olmaz boşa kendimizi yırtıyoruz

Milli takım elendiğine göre artık her turnuvada olduğu gibi İspanya'yı tutabilirim. Bence İspanya yeniden toparlanmış son dünya kupasından sonra tekrar eski günlere dönüş sinyalleri aldım. Tek eksikleri forvet hattı david villa gibi bir adama ihtiyaçları var morata falan bakmayın bize herkes atar. yani diyeceğim şu ki ispanya turnuvanın en büyük favorisidir umarım yine kazanırlar.
İniesta'ya da ayrı bir parantez açmak lazım sen nasıl bişeysin ya
adam mükemmel ötesi oynuyor olgunluğunun zirvelerinde bence an itibariyle ronaldodan falan çok daha iyi bir futbolcu

Bu takımın kaptanı, en kariyerli oyuncusu Arda. Taraftarın en çok beklentisi olduğu adam. Bırak iyi oynamayı mücadele bile edemiyor kilosundan dolayı. Ayakta duramıyor ayakta. Hiçbir şey vermedi. Turnuvaya katılırken çok mu emeği oldu Arda'nın? Arda'dan daha fazla emeği geçmiş birçok oyuncu var kadroda. Arda zaten elemelerde iyi olsa 3. olmazdık, Çeklere ve İzlanda'ya geçilmezdik.