Başarılı,ender görülecek bir dürüstlükde,açıksözlü gazeteci.Konuşma tarzı,duruşu ve en önemlisi güvenilirliğiyle zirveye çıkacağına inandığım şahsiyet
Her gün istisnasız demokrasi demokrasi diye söylüyor.Hem eleştiriyor fikirlerini söylüyor birde demokrasi istiyor ne güzel memleket beAkşam gazetesinin başındayken karamehmetin borçlarından dolayı aşırı hükümet yandaşıyken fox gibi yabancı sermayeli bir yere geçince paralel tezleri seslendiren biri oldu.
Yorum yapmak taraflı olmak demek değil,kendi fikirlerini söylüyorBence biraz tarafsız olmalı yani senin bize haber sunman gerek yorum yapma na gerek yok hadi 1 yorum yaparsın hadi 2 olsun ama her haberde yorum yapılır Mı ?
Haklısın ama Twitter'da öyle diyorlar hatta kendisine yapılan eleştirileride okuyorYorum yapmak taraflı olmak demek değil,kendi fikirlerini söylüyor
Türkiye için fazla demokratik amaHaklısın ama Twitter'da öyle diyorlar hatta kendisine yapılan eleştirileride okuyor
Ben beğenmiyorum sunuculuğunuTürkiye için fazla demokratik ama
Çoğu kişi beğenmiyorBen beğenmiyorum sunuculuğunu
KatılıyorumTarafsız olduğunu söyleyip taraflı davranmasıyla tarafsızlık ne demek olduğunu bilmediğini düşündüğüm biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?