İsmail Küçükkaya

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,191
Puanı
1,061
Başarılı,ender görülecek bir dürüstlükde,açıksözlü gazeteci.Konuşma tarzı,duruşu ve en önemlisi güvenilirliğiyle zirveye çıkacağına inandığım şahsiyet

9935incip8885790.jpg

biraz daha oturaklı konuşması lazım fox sunucuları çok dağınık konuşuyor üsluplarını beğenmiyorum ama açık sözlü

az önce 5 dakka izledim sevin yada sevmeyin elinizi vicdanınıza koyun bu adamın hizmetleri yaptıkları ortada tarzı bişey dedi takdir ettim :D

Sabahleyin haberlerini izliyorum . Olaylara çok tarafsız bakmasada Tv' de ko ender sunuculardan.

Akşam gazetesinin başındayken karamehmetin borçlarından dolayı aşırı hükümet yandaşıyken fox gibi yabancı sermayeli bir yere geçince paralel tezleri seslendiren biri oldu.

Akşam gazetesinin başındayken karamehmetin borçlarından dolayı aşırı hükümet yandaşıyken fox gibi yabancı sermayeli bir yere geçince paralel tezleri seslendiren biri oldu.
Her gün istisnasız demokrasi demokrasi diye söylüyor.Hem eleştiriyor fikirlerini söylüyor birde demokrasi istiyor ne güzel memleket be

Bence biraz tarafsız olmalı yani senin bize haber sunman gerek yorum yapma na gerek yok hadi 1 yorum yaparsın hadi 2 olsun ama her haberde yorum yapılır Mı ?

Sevdiğim sunuculardan :)
Fazla izlemesemde ara sıra baktığımda güzel sunduğunu görüyorum :)
Başarılı :Z

Çok başarılı buluyorum bende ama tarafsızlık konusunda biraz daha hükemete karşı.:) Tabi mahsuru yok benim açımdan. Men Dakka Dukka.😉

Tarafsız olduğunu söyleyip taraflı davranmasıyla tarafsızlık ne demek olduğunu bilmediğini düşündüğüm biri.