İsmail Hacıoğlu'ndan 'Mahkum' İçin Şok Çıkış: "Senarist Yatışta!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,473
Reaksiyon puanı
64,203
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
61b8df3c2af10719f8172ecd.jpg


FOX'un sevilen dizisi Mahkum'un başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu'ndan şok çıkış!

Son haftalarda önemli bir reyting kaybına uğramaya başlayan dizinin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu, Instagram'da yapılan "senaryo giderek sıkıcı olmaya başladı" şeklindeki yoruma "Sorma, bir de uyarlama bu iş. Sanırım senarist bayağıdır yatışta. Dolanıyorlar bir de sağda solda anlamıyorum ki" diyerek gidişattan duyduğu rahatsızlığını paylaştı.

16 bölümü geride bırakan yapım, Uğraş Güneş tarafından "Innocent Defendant" adlı Kore dizisinden ülkemize uyarlanıyor.

FP2RBu0XwAUMrzj
 
  • İlginç
  • Beğendim
Reactions: cookies and tolgab
Adam haklı, 10 küsür reytingten nerelere düştü. Ayrıca uyarlama yani dediği gibi armut piş ağzıma düş misali, daha ne istiyor beyefendi.
 
Kendi dizileri hakkında objektif eleştiriler yapamayan (daha doğrusu gizlemek zorunda kalan) oyunculardan sonra böyle örneklere şaşırmamak elde değil. :A Kinaye diyenler olmuş ama bu ifadeler kinaye olamayacak kadar sert bence. Nitekim Uğraş Güneş de bunun üstüne Instagram'dan unfollow etmiş. Aslında kendisi iyi bir senarist ama belli ki Türk dizilerinin klasik kaderini yaşamaktan o da kaçamamış. O değil başkası olsa yine aynı durum oluşurdu zira 20 bölümlük diziyi iki saat uyarlamak zorunda bırakılmanın mantıklı tarafı yok.
 
  • Beğendim
Reactions: Klaus