İskender Paydaş'ın Yeni Albümünde Ünlü İsimler!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,822
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399218220.jpg

Şu günlerde Atiye ile ortak çalışması "Yetmez" ile adından söz ettiren ünlü müzisyen İskender Paydaş yeni albümü için son hazırlıklarını sürdürüyor.

"Zamansız Şarkılar 2" adını taşıması beklenen albümde pek çok ünlü isim yer alacak.

Şu günlerde Nazan Öncel ile ortak çalışmasıyla adından söz ettiren Tarkan, rock müziğin en önemli kadın sesi Şebnem Ferah ve "Yeni Ay" adlı son albümüyle yine gündemde olan Sıla albümde yer alacak ünlü isimlerden sadece birkaçı.

"Zamansız Şarkılar 2" DMC etiketiyle önümüzdeki haftalarda müzik marketlerde olacak...

Çok iyi bir albüm çıkacağını şimdiden düşünüyorum. İskender Paydaş gibi tecrübeli birisi yapıyorsa albümü, haliyle iyi olur. Şarkıcı tercihleri desek, o da çok iyi. Açıklanan şarkılar içinde en farklısı Şebnem Ferah. İskender Paydaş'ın özellikle Şebnem Ferah'ın yorumlayacağı şarkısına yapacağı düzenlemenin farklı olacağını düşünmekteyim. :)

Bu aranjörlerin,dj'lerin kendi adlarıyla albüm çıkarma modasında kötüler bir yana,İskender Paydaş'ın işleri kalitesiyle açık ara önde.:)

Merakla bekliyorum. İskender Paydaş'a güvenim tam. Tarkan zaten ne yapsa olay oluyor yine hit olacağına şüphe yok ama Sıla'dan da iyi bir hareketli şarkı bekliyorum. Sıla'nın şu ana kadarki en iyi hareketlisi bence Ozan Doğulu'nun 130BPM'inde yer alan "Alain Delon" idi yine öyle kıpır kıpır bir şarkı çok iyi olur. :):)

Merakla bekliyorum. İskender Paydaş'a güvenim tam. Tarkan zaten ne yapsa olay oluyor yine hit olacağına şüphe yok ama Sıla'dan da iyi bir hareketli şarkı bekliyorum. Sıla'nın şu ana kadarki en iyi hareketlisi bence Ozan Doğulu'nun 130BPM'inde yer alan "Alain Delon" idi yine öyle kıpır kıpır bir şarkı çok iyi olur. :):)
Bilmem biliyor musun Sıla'nın yeni ay albümünde bazı şarkıların düzenlemesi İskender Paydaş'a ait. :)

Bilmem biliyor musun Sıla'nın yeni ay albümünde bazı şarkıların düzenlemesi İskender Paydaş'a ait. :)
Öyleymiş, ilginç aslında biraz. Ozan Doğulu'yla hiç şarkısı yok ama İskender Paydaş'la üç şarkı birden. :) Üç şarkıdan ikisi albümün öne çıkanlarından "Yabancı" ve "Reverans" :)

Öyleymiş, ilginç aslında biraz. Ozan Doğulu'yla hiç şarkısı yok ama İskender Paydaş'la üç şarkı birden. :) Üç şarkıdan ikisi albümün öne çıkanlarından "Yabancı" ve "Reverans" :)
Evet Beyaz Show'da konuştu bu konuyla ilgili. Uzun zamandır çalışmak istiyorduk dedi kısmet bu albümeymiş dedi. :)

En sevdigim sarkiydi o bnm hala dinlerim :bhr: Lale devrinde duymustum ilk .