bekliyoruz 🙂🙂İSİMSİZ KAHRAMANLAR 22.BÖLÜMÜYLE YARIN 21.45'DE FAVORİFORUMUM'DA
Evet su anda dinleniyor gibiyim @pompy nin bir dizisinde yan roldeyim yalnizca okadarBeğendiler demek ki
Tamam ama Haziran'ı beklemek zorundasın,Haziran'da paraya para demessin dinlen şimdi
Sağolun, sen 24.bölümü bekle asıl müthiş olacak müthiş son sahnede neler neler yapacaksınbekliyoruz 🙂🙂
Resim çok iyi, orjinal. Güzel olmuş yaklaşmış.Sağol,resmi nasıl buldun ?
TeşekkürlerResim çok iyi, orjinal. Güzel olmuş yaklaşmış.
Dün okumuştum zaten aga. Yorum yapmayı unuttum kusura bakma.@mrt-06 yorumunu bekliyorum aga
Sağol aga evet öyle olduDün okumuştum zaten aga. Yorum yapmayı unuttum kusura bakma.
Yine çok güzel olmuş eline sağlık. Sonu yine kötü bitmiş ölü bebek.
İyi yazmışsın 24 bölüm forum tarihinin en uzun süren dizisi sanırım @emreemreu 'nun, 82 bölümlük dizisi bakalım geçecek misin?Sağol aga evet öyle oldu24.bölümde sezon finali yapıyorum
Yok pompy'nin dizileri de var 50'ye yakın ama Bomba'nın 2.sezonu 6 Eylül'de başlayacak ve 45'e kadar yazdım şu an içinİyi yazmışsın 24 bölüm forum tarihinin en uzun süren dizisi sanırım @emreemreu 'nun, 82 bölümlük dizisi bakalım geçecek misin?
Bende vampir sirlarini ve @Çiğdem- in zoraki evliligini baya yazmayi dusunuyorumYok pompy'nin dizileri de var 50'ye yakın ama Bomba'nın 2.sezonu 6 Eylül'de başlayacak ve 45'e kadar yazdım şu an için
Kaç bölüm yazmayı planlıyorsun ?Bende vampir sirlarini ve @Çiğdem- in zoraki evliligini baya yazmayi dusunuyorum
Vallah bilmiyorum ama en azindan 60a kadar gelmeyi düşünüyorum. Vampir sirlari orjinal oldugu icin konu bulmakta zorlancam diye korkuyorum.Zoraki evliliktede bi suru oyle hikaye var ve hepsini okudum yani baya uzatacagimKaç bölüm yazmayı planlıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?