Oh yeahhhhh tesekkurler2.sezonda seni de katıcam bu diziye
Oh yeahhhhh tesekkurler2.sezonda seni de katıcam bu diziye
Ama 2.sezon Haziran'da başlayacakOh yeahhhhh tesekkurler
Off yeahhhh
Sonuçta katılacaksın ya eninde sonunda sen ona bak Seyran'ın 2.sezonuna da alabilirim seni o da Haziran'da başlayacakOff yeahhhh
20.bölümü tam okumadın sanırım çünkü Çiğdem'in hedefi bu zaten kocasını kullanmak için onunla evleniyor@Çiğdem- de ne duygusuzmuş kocası şehit oluyor tv izliyor bu başlangıç diyor insan biraz ağşlarBir çok şehit vardır.Çiğdem’in kocası da şehit olmuştur.Yaralılar hastaneye kaldırılır.Çiğdem ve Pier ilk görevlerinde başarılı olmuşlardır.Kampta buluşurlar.Çiğdem televizyonda şehit olan polislere bakmaktadır.
Çiğdem: Daha bu başlangıç ulan
Pier:Çiğdem çok önemli bir iş çıkardın
Bölüm güzel ama ben 11 bölümdür nazayı bekliyorum...
20.bölümü tam okumadın sanırım çünkü Çiğdem'in hedefi bu zaten kocasını kullanmak için onunla evleniyor
Oklavayı çıkarır yalnız dikkat et
ayy napayım görevim bu ynı başarılı oluyorsam ne sucum var hem rolum öyle 🙂🙂@Çiğdem- de ne duygusuzmuş kocası şehit oluyor tv izliyor bu başlangıç diyor insan biraz ağşlarBir çok şehit vardır.Çiğdem’in kocası da şehit olmuştur.Yaralılar hastaneye kaldırılır.Çiğdem ve Pier ilk görevlerinde başarılı olmuşlardır.Kampta buluşurlar.Çiğdem televizyonda şehit olan polislere bakmaktadır.
Çiğdem: Daha bu başlangıç ulan
Pier:Çiğdem çok önemli bir iş çıkardın
Bölüm güzel ama ben 11 bölümdür nazayı bekliyorum...
Kızdırmak için yapmış zatenayy napayım görevim bu ynı başarılı oluyorsam ne sucum var hem rolum öyle 🙂🙂
2 oldu
Sağol ama oylama katmıyorum artık kimse katmıyor zaten reytingler hesaplanmadığı için gereksiz,22.bölümü yarın yayınlayacağımŞaka bir yana bölüm gerçekten güzeldi oylama da olsaydı
Al alSonuçta katılacaksın ya eninde sonunda sen ona bak Seyran'ın 2.sezonuna da alabilirim seni o da Haziran'da başlayacak
Kızdırmak için yapmış zaten
ben hepp kızıyorum ona çok birşey yapmasınada gerek yok
Beğendiler demek kiZeynep ve bebeği ölmüş, çok güzel bölüm olmuş diyorlar. Katliamı mı beğendiler acaba?
Tamam ama Haziran'ı beklemek zorundasın,Haziran'da paraya para demessin dinlen şimdi
Elemden kederden korunmak için idealben hepp kızıyorum ona çok birşey yapmasınada gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?