İsimsiz Kahramanlar 21.Bölüm

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
21.BÖLÜM

Pier ve adamları ateşe başlamıştır.En önde Zeynep ve bebeğinin bulunduğu araç vardır.Aracın içindekiler çok korkmuştur.Pier ve adamları biraz daha ateş ettikten sonra aracın yanına giderler.Ölmeyen kişileri de öldürürler.Zeynep ve bebeğini de katletmişlerdir.Minibüsün ardından 1 araç daha gelir.Pier ve adamları aracın içindeki o 2 kişiyi de öldürürler ve kampa çekilirler.

Sungurlar timi bombanın patladığı karakola gelmiştir.İçeri girmişlerdir ve gördükleri karşısında çok üzülmüşlerdir.
Şahin: Aman ALLAH’ım komutanım bu ne böyle
Ambulanslar olay yerine gelmiştir.
Celil: Acele edin hadi hadi
Bir çok şehit vardır.Çiğdem’in kocası da şehit olmuştur.Yaralılar hastaneye kaldırılır.Çiğdem ve Pier ilk görevlerinde başarılı olmuşlardır.Kampta buluşurlar.Çiğdem televizyonda şehit olan polislere bakmaktadır.
Çiğdem: Daha bu başlangıç ulan
Pier:Çiğdem çok önemli bir iş çıkardın

Tim patlayan karakolda dururken ilçenin çıkışında yapılan katliam haberi time ulaşır.
Celil:Olamaz
Serdar:Ne oldu Celil ?
Celil:Komutanım Zeynep ve oğlum köye gidiyordu,çıkalım komutanımm çıkalımm
Serdar:Koş Celil koş
Serdar ve Celil araca atlayarak hemen oraya giderler.
Aslı çok üzgündür.
Aslı:Bu nasıl bi Dünya ALLAH’ım,bu nasıl bir acıı,kim yapar bu acımasızlığıı

Serdar ve Celil insanları katledildiği bölgeye geldiğinde bir çok ceset görür.Celil minibüsün içine girdiğinde de Zeynep ve kucağında yatan bebeğinin cesetlerini görür.

21.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM​

Tamam yeni sezonda yap o zaman.
ben yapmıştım Gitsem Diyorum için ama gelecek yıl olacak.
Benim de bu dizimin yeni sezonu ve Seyran 2.sezonu Haziran'da olacak şimdi Bomba'nın 2.sezonunun ne zaman başlayacağı konusunu açacağım

aaaaa serdarların çekiceği var vlla bizden özellikle benim gelmemle çok heyecanlı bölümler oluşmaya basladı çok hoşuma gitti bölüm 🙂🙂

aaaaa serdarların çekiceği var vlla bizden özellikle benim gelmemle çok heyecanlı bölümler oluşmaya basladı çok hoşuma gitti bölüm 🙂🙂
Sezon finalinde pier ölecek ve sen time çok acı bir an yaşatacaksın son sahnede