- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Sağol abi,artık böyle devam edeceğimPuanım 10. kısa kısa daha çok sarmaya başladı, böyle devam.
15.bölüm çarşamba günü
Sağol abi,artık böyle devam edeceğimPuanım 10. kısa kısa daha çok sarmaya başladı, böyle devam.
Sağol 15.Bölüm çarşamba günü yayınlanacakGüzel bir bölümün daha sonuna geldik.Aksiyon yine bol bölümdü. Puanım : 10
Terörist iç lan şu suyu niye diyor. Eli bağlı adam nasıl su icsinYok orda terörist açmıyor elini,Şahin kendi daha önceden çözmüş teröristi boğazlıyor
Orda haklısın oraya suyu Şahin'in ağzına götürür diye yazsaydım daha güzel olurduTerörist iç lan şu suyu niye diyor. Eli bağlı adam nasıl su icsin
Merakla bekliyoruz[emoji4][emoji4][emoji4]Sağol 15.Bölüm çarşamba günü yayınlanacak
Bi de terörist çok iyi kalpli zaar kaba da ilsa su içirmege çalışıyor. Eski teröristlrr insana su bilem vermiyorlardıOrda haklısın oraya suyu Şahin'in ağzına götürür diye yazsaydım daha güzel olurdu
Bi de terörist çok iyi kalpli zaar kaba da ilsa su içirmege çalışıyor. Eski teröristlrr insana su bilem vermiyorlardıOrda haklısın oraya suyu Şahin'in ağzına götürür diye yazsaydım daha güzel olurdu
Demek Vampir sirlarindanda boyle bir bölüm istiyorsunayy bu aslı şahin dizidede hep sıkıntı yaşıyordu burdada öyle olmus bir rahat edemediler
bu arada kaç ahftadır çok aksionlu gerçekten 10 verdim 🙂
🙂🙂
🙂
Sağolayy bu aslı şahin dizidede hep sıkıntı yaşıyordu burdada öyle olmus bir rahat edemediler
bu arada kaç ahftadır çok aksionlu gerçekten 10 verdim 🙂
🙂🙂
🙂
İlk kez miİlk kez hastaneye geldi
taktın sende bu işeİlk kez miKolu yaralanan ve hastaneye giden kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?