İrlanda'dan Eurovision'a Türkçe Şarkı: Son Kez

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
6,184
Puanı
1,060
Eurovision'da İrlanda'yı temsil edecek şarkının belirlenmesi için yapılan yarışmada Inchequin grubu "Son Kez" şarkısıyla finale kalan 5 şarkıdan biri oldu. Bu yıl 58.si düzenlenecek olan Eurovision'a Türkiye katılmasada Türkçe sözleri olan bir şarkının Eurovision'a katılma ihtimali doğdu. Grupta 3 Türk ve 2 İrlandalı müzisyen var ve grup Sinead Bradley, Hugh O'Neil, Ayda Tunçboyacı, Tevfik Kulak ve Selin Türkoğlu isimlerinden oluşuyor. Şarkının büyük bölümü İngilizce olmasına rağmen Türkçe kısımlarıda bulunuyor ve çoğu kez tekrar ediliyor. Geçen senede Bulgaristan Türkçe sözleri olan bir şarkıyla katılmıştı şarkıda "Seviyorum Seni" sözleri yer alıyordu. İşte o şarkı:

Moderatörün son düzenlenenleri:
TRT'nin akıl almaz kararından sonra ne yazık ki bu sene yokuz o yüzden umarım bu şarkı kazanır.Biz yokuz ama türkçe bir şarkı güzel olur :) bu seneki favorim kardeş ülke Azerbaycan :) umarım yine onlar kazanır

TRT'nin akıl almaz kararından sonra ne yazık ki bu sene yokuz o yüzden umarım bu şarkı kazanır.Biz yokuz ama türkçe bir şarkı güzel olur :) bu seneki favorim kardeş ülke Azerbaycan :) umarım yine onlar kazanır

Aynen katılıyorum. :) Umarım Azerbaycan kazanır. Bu arada İrlanda'nın şarkısını da beğendim özellikle arada geçen müzik çok güzel. :)

Umarım bu grup katılır ve Eurovision 2013'te iyi yerlere gelir. :)

Son düzenleme:
ehh ışte.Köylü kız sanki beşer beşe deki saftirik olan bi kız vardı ona benziyor.Şarkıyı meraktan mobil izledim yamuladabilirim 😱
@Via mobile