bir tanesi ama ingilizce alt yazılı bilgisaray kendini türkçeye çeviriyorsa oluyor fair citybu dizileri internetten türkçe altyazılı izleyebiliyormuyuz
bilgisayarın otomatik çevirisiyle dizi izlenmez, translate çevirisi gibi anlamsız cümleler kuruluyor.bir tanesi ama ingilizce alt yazılı bilgisaray kendini türkçeye çeviriyorsa oluyor fair city
diğer diziler Türkiyede yasak
evet altyazı yoksa izleyicide bulmak zor olur konu başlığı açmakda anlamsızlaşır,Altyazı yoksa zor. Çeviri çok iyi değil çünkü. Çok talep olursa olur tabi
Ben İrlandaya gittim ingilizce öğrenmeyebilgisayarın otomatik çevirisiyle dizi izlenmez, translate çevirisi gibi anlamsız cümleler kuruluyor.
------
evet altyazı yoksa izleyicide bulmak zor olur konu başlığı açmakda anlamsızlaşır,
imdb puanı 7.5 olanı izlemek isterdim türkçe altyazılı olarak , ama altyazı yoksa izlemem mümkün değil, forumda ingilizceyi ana dili gibi bilen birileri vardır elbette ama bu ben değilim en azından
ingilizceyi öğrenebildinmi bu süredeBen İrlandaya gittim ingilizce öğrenmeye
Ekonomik krizden kaynaklı Türkiye’ye döndüm
Yurt dışına gittiğimde 2.sezonun ikinci bölümüne bakarım Amazon prime videodan baktım @tekinbenim izlemek istedeğimde imdb 7.5 puanlık red rock idi, diğer dizilerin konusu bana göre değil.
irlanda dizisi bad sisters varmış imdb puanı 8.3Yurt dışına gittiğimde 2.sezonun ikinci bölümüne bakarım Amazon prime videodan baktım @tekin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?