Spor İrfan Can Kahveci

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,350
Puanı
1,060

Fenerbahçe'nin 2020-2021 sezonu devre arasında transferi için Galatasaray ile yarıştığı futbolcu. Tekniğiyle ön plana çıkan İrfan Can Kahveci 17 numaralı formayı giymektedir. Türkiye'nin 6.şampiyonu Başakşehir'de de ciddi bir şekilde katkı vermişti.

Reactions: cokiyitvci and Dosi
Adana Demispor maçında Pelkas'ın sakatlığı sonrası ilk 11 olarak başlayıp, "Mesut Özil'in yanında ben oynayacağım!" mesajı vermiştir.

Yahuuu bayılıyorum bayılııyooor böyle ayağı sağlam topçulara. Futbolcu dediğin ya İrfan gibi klas olacak ya da Tuncay gibi ciğersiz olacak.

Son düzenleme:
Böyle devam ederse 3.öz abim belli olacak diyicem de aynı yaştayız ama öz kardeşim oldu bile @Dosi

Reactions: 12.Adam and Dosi
Tuncay aynı zamanda klastı da. Yok valla Tuncay gibi topçu daha olmaz Fener'de. Yürüyen Fenerbahçe'ydi adam.

Transferiyle beraber Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eden futbolcu. İCK yerine santfor transferi yapılsaydı Fenerbahçe 20. şampiyonluğunu ilan edip 21/22 sezonundaki maçlara 4 yıldızlı formayla çıkacaktı.

Öz kardeşim güzel sövüyorsun ağzına sağlık. Ama artık bu adam küfre bağımlılık kazanmış. Mesut abini de al şu başkan denen herifin yanına git şu hafta içi. Bu adam varsa ben devre arasında transfer olmak istiyorum de yapın bir şeyler.

Bizimle oynasın da sonra isterse ortalığı ayağa kaldırsın

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Reactions: xdragxx
https://twitter.com/x/status/1878398933266788818
https://twitter.com/x/status/1908863170015338601
Takımda üzüldüğüm tek futbolcu. İçimizden biri bizim gibi Alex'i izleyerek büyümüş, kaliteli bir futbolcu. Ama öyle bir döneme geldi ki şampiyonluk görmeden kariyerini bitirecek nerdeyse. Bi 10-15 yaş büyük olsa efsane Fenerbahçe'ye denk gelip Alex'in sorumluluğunu da bir tık azaltabilirdi yazık oluyor. Seviyoruz seni İrfo. 2 sene önce herkes seni ıslıklarken bugün nerdeyse tüm takım ıslıklanırken alkışlanan tek futbolcusun.

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam
İsmini çok duyduğum, çok başarılı bulduğum futbolcu.