İrfan Şahin Hangi Dizinin Adının Bile Anılmasını Yasakladı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Star gazetesi yazarı Asabi Adam bugünkü köşesinde Kanal d Ceosunun <LINKZ id=linkz9>Muhteşem</LINKZ> Yüzyıl'a dair kanalda herşeyi yasakladığını ileri sürdü. İşte yazarın yazısının konuyla <LINKZ id=linkz5>ilgili</LINKZ> kısmı...

KANAL D'DE HÜRREM YASAĞI!

Yasak <LINKZ id=linkz13>uzun</LINKZ> <LINKZ id=linkz12>zamandır</LINKZ> varmış ancak ben yeni<LINKZ id=linkz10></LINKZ> duydum. Doğan TV Ceo'su İrfan Şahin, Kanal D'deki tüm haber ve programlarda <LINKZ id=linkz6>Muhteşem</LINKZ> Yüzyıl dizisinin M'sinin bile geçmesini yasaklamış.

Muhteşem Yüzyıl başladığında Kanal D de Şüphe'yi tutturmaya çalışıyordu. Şüphe yayından kalkalı çok oldu ama hala yasak sürüyor. Kimse rakip kanal masalı anlatmasın bana, Show TV'nin üç gece yayınlanan programı Survivor, <LINKZ id=linkz4>Beyaz</LINKZ> Show'da haftalarca konusuldu<LINKZ id=linkz3></LINKZ>, hatta Dominik Cumhuriyeti ile canlı <LINKZ id=linkz2>bağlantı</LINKZ> da yapıldı. Bundan çıkan sonuç şu, İrfan Şahin ya <LINKZ id=linkz1>Muhteşem</LINKZ> Yüzyıl'ın adını bile duymak istemiyor ya da <LINKZ id=linkz0>Beyaz</LINKZ>-Acun dostluğuna ve oradan gelecek reytinge saygı duyuyor.

Televizyon Gazetesi Editör notu: Yazıda değinilmeyen bir noktaya açıklık getirelim. Bu hafta yayınlanacak <LINKZ id=linkz7>Beyaz</LINKZ> Show'un konukları Murat Boz ve Muhteşem Yüzyıl ekibi.

irfan-sahin.jpg

Kanal D' nin Ceo'sunun bu tür bir karar alması normal bence ama haberin doğru olduğunu sanmıyorum. Beyaz haftalardır Show TV' nin programlarının "tanıtımını" yapıyor programında. Birkaç haftadır Survivor vardı, bu haftada Muhteşem Yüzyıl. :) Beyaz Show aslında Show TV' de olmalıymış. :)