İrem Derici'den Şok Sözler!

Bence yine yanlış anlatıyor kendini.

En büyük takipci kitlesini eziyor anlayamadan. Olay doğru olsa dahi açıklamayı şu şu yerine Üniversite ödülü deyip bir anda geçliğe taşıyor anlayamadan böyle deyince işler karışır.

Bence hatalı yaklaşım ama katıldığım kısımlarda var elbette fakat yanlış yapmış öğrenci milleti ..Ahh irem ahh kurtaramadın olayı

Bende abarttığını ancak haklı olduğunu düşünüyorum. Biraz ağzı yırtık zatende bunu her yerde yapması haklı olsada itici oalbiliyor.

Haklı olabilir belki ama üslubu yanlış. Yaptığı açıklamada da toparlayayım derken yine saçma sözler söylemiş gibi geldi bana.

Ödül istemiyorsa bundan böyle kimse ödül vermez olur biter, zaten belli başlı müzik ödülleri hariç ödülleri hep üniversiteler veriyor bu ödülleri de kamuoyuna MÂL olmuş kişilere veriyorlar.

En iyi çıkış yapan konusunda haklı ama diğer konularda haksız.

Yıllardır "Törene gelirsen ödül var, gelmezsen başkasına gider" ezikliğinizi bilmeyen yok zaten
Böyle bi şey demiş ama bu işlerle uğraştığım için biliyorum bazı ünlülerin öyle bir egosu öyle bi havalanması var ki öğrenciler de bi kaç ünlü görebilmek için böyle bi şey yapıyor. Bence öğrencilere saldırmak yerine kendi şarkıcı veya oyuncu arkadaşlarına baksın doğruyu görür zaten.