İrem Derici'den Şok Sözler!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Pop müziğin son dönemdeki en başarılı isimlerinden birisi olan İrem Derici , kendisine ödül veren üniversite öğrencilerine hakaret ederek takipçilerini çok şaşırttı.

Özellikle 'Kalbimin Tek Sahibine' isimli şarkısıyla 2014 yılına damga vuran genç şarkıcı , kendisine 'En İyi Çıkış' ödülünü layık gören üniversite öğrencilerine Twitter üzerinden şok sözler etti. Başarılı şarkıcının sözleri büyük tepkiler almasına sebep oldu.

İşte o sözler ;

https://twitter.com/x/status/552792143325315074
https://twitter.com/x/status/552793330946699264

haklı, en iyi çıkışı mı kaldı artık

Haklı ama biraz fazla abartılı söylemiş. Bence 'bana artık çıkış ödülünü falan vermeyin' dese yeterdi. Ama şöyle bir şey var. Kendisi Kalbimin Tek Sahibine isimli şarkıyla adını bayağı duyurdu. Önceki şarkılarıda büyük ses getirdi ama çoğu kişiye sorsan isimini çok bilmezlerdi. Bu sene Kalbimin Tek Sahibine ile Türkiye İrem Derici'yi tanıdı. Belki bu yüzden ödül vermişlerdir. Dediğim gibi keşke bu kadar ağır konuşmasaydı. Çok tepki aldı maalesef

Bence hiç haklı değil çıktığı yeri unutmuş galiba bu kadın hiç yakıştıramadım İreme

Ben şahsen 2014 senesinde tanıdım İrem Derici'yi. Yakıştırmadım bu sözleri kendisine.

Herkez kendine yakisanini söyler.. böyleleri de sanatciyim diye geciniyorlar.

Mobilden okuyamadım ne demiş tam olarak?

Çok kaba bir üslubu var şarkıları güzel ama üslubunu hiç beğenmiyorum. Saçmalamış sözlerinde.

en büyük çıkış ve ilk çıkış başka şeyler. en iyi çıkış ödülü birinin prof olarak kariyerine başladığı zaman verilir
İrem zaten KTS'den önce Zorun Ne Sevgilim ile de listelerin bir numarasına kadar çıktı. Asıl kızdığı şey çıkış ödülü verilmesi değil aslında, ikinci tweete bak.

Ama ne olursa olsun böyle birşey denmemesi lazım
şimdi sen birisini ödül versen verdiğin kişide twitter da böyle şeyler yazsa hoş olurmu ?
ben artık 5. single'ını çıkaran birine en iyi çıkış ödülü vermem ))

Olmamış bence de bu sözler. Tamam tanınıyorsun artık ama 2014 senin ünlü olduğun sene yani.

2014 en iyi çıkış yapan irem di )) neyse sen verirsin artık İreme ödülünü ))))
2014'ün en iyi çıkışı Tuğba Yurt'undu
) irem'in kariyeri açısından en iyi yılı olduğu doğru ama bu yüzden en iyi çıkış verilecekse gülşen'in en iyi çıkışı 2013'te alması lazımdı ))

ya sorun o değil yanlış tarafa geldi konu ,sorun ödül alakalı değil tweetinde ki dediği laflara takıldım ben