Müzik İrem Derici

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
O Ses Türkiye'de dereceye girememesine karşın prodüktörlerin dikkatini çeken ve son dönemin en iyi çıkış yapan şarkıcılarından biri.

"Bensiz Yapamazsın", "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı" ve "Sevgi Olsun Taştan Olsun" ile git gide yükselen bir grafikte ilerlemektedir.

Arkasında hem güçlü prodüktörlerin hem de Mustafa Ceceli gibi önemli aranjörlerin olduğu düşünülürse kalıcı olacak gibi gözükmektedir.

Bu gibi yarışmalarda dikkat çekip de kalıcı olanını görmedim:D

O Ses Türkiye'den sonra yaptığı şarkılarla dikkat çekmiştir. 3 şarkısı da birbirinden güzeldir. Geleceği parlak bir şarkıcı. :)

Sevgi Olsun Taştan Olsun şarkısını son günlerde arka arkaya 5-6 defa dinlettirebilen ses güzelliğidir:) Diğer şarkılariyla çıkış yapsa da bendeki çıkışı bu son şarkısı "Sevgi Olsun Taştan Olsun" ile yapti:)

' Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı' şarkısını dinledim ve de çok beğendim.:)
Şarkı isimleri uzun olmuş genellikle.:X

Son dönemde sesiyle beni büyüleyen kişidir. Ayrıca gözüme de çok güzel gelen bir kişidir.

"Kalbimin Tek Sahibine" sarkisi ile takip ettigim sarkicilar arasina giren sevdigim sanatci. :)

Kısa şarkı isimlerine tepki olarak vardır kendisi. :d Bir miyiz'in adı niye bu kadar kısa anlamadım "Güneş Bile Tuhaf Doğmuyor" olabilirdi adı :F

Biraz azaltsın fazla bence. :D
bak ne demiş :D
"Beş yaşından beri küfrediyorum. Babam çok küfreder ben ondan çok küfrederim babam da bana küfretmeyeyim diye küfreder. Benim çok hoşuma gidiyor. Artık bir yaşam tarzı. Kadınlıksa kadınlık, Hasan Abilikse Hasan Abilik, bizde her yol var. "
bizde her yol var sesli güldürdü :F

Sadece şarkı söylesin. Muhabbeti çok kötü bence kullandığı tabirler falan. :(
Bence muhabbeti süper kadınla 2 saat oturup konuştum harikaydı :D iremimmm :love1:

Gerek şarkılarıyla beni benden alan gerekse güzelliğiyle beni kendine bağlayan hergün şarkılarını dinlemeden uyumadığım tek kişidiir :love1:

Her şarkısının ayrı bir anlamı ve manası bulunmaktadır kadın sesiyle her zaman gerek pop gerekse slow şarkılara ayak uydurabilmektedir :love1:

Son düzenleme:
Youtube'de Kalbimin Tek Sahibine şarkısının 20 milyon tıklanması ile rekor kırmıştır. Geleceği parlak bir sanatçıdır bence. :)

Şarkıları genel olarak güzel.Boş vakit bulunduğunda cidden dinlenilebilir.:D

Şarkıları hoş kendisi de sempatik önü bayağı parlak olan bir sanatçı. :)