İrem Derici Yeni Şarkısını Beyaz Show'da Söyledi!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
thumbnail_1415890800.jpg

Pop müziğin son zamanlardaki en yeni ve en başarılı şarkıcıları arasında yer alan İrem Derici , 14 Kasım cuma gecesi katılmış olduğu Beyaz Show programında yeni şarkısının belli bir kısmını okuyarak hayranlarına süpriz yaptı!

Şarkının söz ve müziği Hüseyin Boncuk'a ait. Hüseyin Boncuk aynı zamanda Kalbimin Tek Sahibine şarkısının söz ve müziğini yazmıştı.

Başarılı sanatçı Beyaz Show'un kendisine uğur getirdiğini dile getirerek yeni şarkısını programda söyledi. Şarkının adı Değmezsin Ağlamaya.

İrem Derici'nin yeni şarkısı ;

yine bir hüseyin boncuk şarkısı ama bu diğerlerine göre daha çok bilinen bir şarkı, +200k izlenmiş youtube'da :) fena şarkı değil ama tutmaz gibi zaten nabza göre şerbet'e klip geliyor

Nostalji şarkıları hatırlattı biraz bana şarkı. :D

Güzel gibi duruyor iş yapacaktır yine şarkı. :)

İrem Derici'den nefret etmeme rağmen şarkıyı az da olsa beğendim. Kalbimin Tek Sahibi'ni geçemese bile iyi sonuçlar alacaktır.

Şarkı biraz sönük gibi de olsa bence yine patlama yapacak bir şarkı ee haliyle tabiki kalbimin tek sahibine kadar olmayacak ama bu şarkı da ben varım dedirtecek...

Ayrıca şarkının tam halini duymadık ve de arka plan fon müziği eksik onlarda tamamlanınca güzel bir iş çıkacaktır ortaya...

Ve de Hüseyin Boncuk gene anlamlı bir şarkı yazmış kendini buradadan kutlar ve tebrik ederim..Dilerim patlama yapar tabi irem'in okuyuşuna bağlı gerçikadın laf söylese ağzından güzel çıkıyor ses tonu süper :X

Bence bu şarkı da iyi bir etki yaratacak. İrem Derici başarılı bir şarkıcı ve devamı gelecektir. Ancak bir albüm yapsa daha iyi olacak gibi. Şu single işlerini bitirsin o zaman gerçek performansını görelim. :)