- Reaksiyon puanı
- 68,551
- Puanı
- 1,060
Sen de onlarla gidiyorsun kaçarın yokOnların zaten cehennemden kombine biletleri var. Uyma sen onlara
Sen de onlarla gidiyorsun kaçarın yokOnların zaten cehennemden kombine biletleri var. Uyma sen onlara
Bazen garip kısmı çok önemli buradaÖzgür daha fazla konuşursa bu işten sen zararlı çıkarsın Serhat
Geçen sulanıyordun ya işte garip kısım da o.Ne çıkacam adama sulansam sulanıyor derdi
İFTİRA...Geçen sulanıyordun ya işte garip kısım da o.Bazen arkadaşça yaklaşıyor bazen sulanıyor.
Geçen sulanıyordun ya işte garip kısım da o.Bazen arkadaşça yaklaşıyor bazen sulanıyor.
Bak ben dedim Özgür'ün konuşmasından zararlı çıkarsın diyeİFTİRA...
Ay size ne diyim ki ben, bu mübarek günlerde bana çamur atıyorsunuz Allah'ınızdan bulun .ssBak ben dedim Özgür'ün konuşmasından zararlı çıkarsın diyeForumda da böyle garip zaten, sanki hesabı iki ayrı kişi yönetiyor gibi
Neyse bir şey demiyorum.Aşkım yalan mı ama ne zaman sulandım sana
Benim olduğum yerde yasak .ssYasak mı
Diyeceğini dedin artık sussan ne fayda...Neyse bir şey demiyorum.
Arşivi öylelerle dolu@xemrexxx Yıllardır bizim adımızı kullanarak kendisi sulanıyor zaten yanı şu parlağı şu üye seviyor diye paylaşıyorya kendisi seviyor aslında@mrt-06 @Maskeli Fedai @Bully @sokak sanati @alperuz @serhatt @Forumdash @kerem @Harunnn60
ben fazla kıllı sevmiyorum ya ve hafif sarısın olacak zaten İremi sevmiyordum zevkleride kendisi gibi
Onların zaten cehennemden kombine biletleri var. Uyma sen onlara
Kazanımızın kütüğüde sen olacan @MasacRE cehennem kütüğü
@MasacRE sen bu yılan ekibi @serhatt @xemrexxx ve @Çiğdem e uyma, yerler seni valla.Kazanımızın kütüğüde sen olacan @MasacRE cehennem kütüğü@alperuz @xemrexxx @Forumdash @Maskeli Fedai @kerem @sokak sanati @eskici @Bully
Ben cennete gidiyorum @MasacRE sizi yaksınKazanımızın kütüğüde sen olacan @MasacRE cehennem kütüğü@alperuz @xemrexxx @Forumdash @Maskeli Fedai @kerem @sokak sanati @eskici @Bully
Adındır yılan .ss
Cehenneme gideceğini kabul ediyorsun yani, o da güzelKazanımızın kütüğüde sen olacan @MasacRE cehennem kütüğü@alperuz @xemrexxx @Forumdash @Maskeli Fedai @kerem @sokak sanati @eskici @Bully
Yok ya ne uyacağım bunlara, arada hadlerini bildirip bırakıyorum kendi hallerine işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?