Terbiyesizzz
Aynı fikirde olmamıza sevindim ablamBencede
Bunlar senin kriterlerinAyol bunlar @Çiğdem in kriterleri değil miydi@alperuz @xemrexxx @Forumdash @eskici @Emre Ozansoy @Ahmed @Özgür @kerem @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @Bully @mrt-06
Forumda bile sulanmadığın insan kalmadı be adam, neyden bahsediyorsun sen
@xemrexxx Yıllardır bizim adımızı kullanarak kendisi sulanıyor zaten yanı şu parlağı şu üye seviyor diye paylaşıyorya kendisi seviyor aslında
Tosbagayi cözmüssün.@xemrexxx Yıllardır bizim adımızı kullanarak kendisi sulanıyor zaten yanı şu parlağı şu üye seviyor diye paylaşıyorya kendisi seviyor aslında@mrt-06 @Maskeli Fedai @Bully @sokak sanati @alperuz @serhatt @Forumdash @kerem @Harunnn60
ben fazla kıllı sevmiyorum ya ve hafif sarısın olacak zaten İremi sevmiyordum zevkleride kendisi gibi
Ne yani. sende mi?
İzdivaç programları olsa yollardık seni forumcak.@xemrexxx Yıllardır bizim adımızı kullanarak kendisi sulanıyor zaten yanı şu parlağı şu üye seviyor diye paylaşıyorya kendisi seviyor aslında@mrt-06 @Maskeli Fedai @Bully @sokak sanati @alperuz @serhatt @Forumdash @kerem @Harunnn60
ben fazla kıllı sevmiyorum ya ve hafif sarısın olacak zaten İremi sevmiyordum zevkleride kendisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?