İrem Derici - ÜÇ (Teaser)

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
"Bensiz Yapamazsın" single'ı ile yakaladığı çıkışı her şarkısında üstüne koyarak sürdüren İrem Derici yakında yepyeni single çalışması "ÜÇ"ü müzikseverlerle buluşturacak.

İşte "Bir miyiz", "Nabza Göre Şerbet" ve "Nazende Sevgilim" olmak üzere üç şarkıdan oluşan "ÜÇ"ün teaser'ı:
Ayrıca single'dan yayınlanacak ilk klip "Bir miyiz" 17 Haziran'da netD'de yerini alacak.

@OzaN @denizz19 @Billy Kane @Yakamoz-Asi @gözlemci @sürgünüm @Forumdash

Son düzenleme:
Böyle tam anlaşılmıyor Bir miyiz şarkısı güzele benzettim ama bakalım.

Üç şarkı da çok iyi gibi duruyor.
Bir miyiz'in uzun tanıtımını dinledim gayet güzel olmuş.

Nabza Göre Serbet ve Nazende Sevgilim güzel gibi. "Bir Miyiz"i pek sevmedim. Bekliyoruz.

hande demet hikaye, irem şahane.
saglam adimlarla, bekliyoruz.
NOTE: turkiyedeki teaserlara bayiliyorum, album photolarini Movie makerda yapiştirip + 5 saniyelik muzik// bi de muzik dunyasi buhran geçiriyor demez mi? e kardeşim kalitesizlik/ozensizlik diz boyunu geçmiş.

Son düzenleme:
Ben şarkıdan çok klip i kötü buldum

Nabza göre şerbet Nazende sevgilimi beğendim..🙂

by Tapatalk

Sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor İrem Derici. Kısa sürede bu kadar ünlü olup bu kadar üretken olan başka sanatçı aklıma gelmiyor şuan

Bu arada 'Bir miyiz?' YouTube teaser ;

Son düzenleme:
İremimim gene nabza göre şerbet vermesini bilmiş hem slow hem de pop söyleyerek her telden hayran kitlesi ediniyor kendisine ,gel gelelim şarkılara Bir miyiz şarkısı daha çok ilgi görür gibi birde slow söylediği şarkı ...

Yine yanılmadım daha 10 saniyelik teaser'da anladım Bir miyiz'in muhteşem bir şarkı olduğunu.