İntikam'dan "Derin" Hatalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Beren saat'in başrolündeki İntikam dizisi ne kadarda bire bir uyarlama olsa da dizide bir çok hata göze çarptı işte bir kaçı :

* Derin, 5 yaşında sevdiği köpeği 30'unda da seviyor. intikam dizisi normal olarak 15 yaşına kadar yaşayan köpek ırkının genetıgıyle oynamis gözüküyor.

* Derin, 5 yaşındayken okuma yazma öğrenip yelkenlinin içine koyduğu notu ne kada da güzel yazabiliyordu. Derinin küçükken bile yetenekli olduğu büyüyünce zeki planlar yapacağını o yaşta belli etti

*Derin, oda hizmetlisi kılığında çorbanın içine ilaç atıyor. İyi de niye ilacı odanın içinde atıyor nerden biliyor içerdekilerin kendisine bakmayacagını

* Derinin babası, o kadar zengin olmasına rağmen saniriz hayatı öğrenmesi için kızınin 13 yıl boyunca yetimhanede kalmasina razı olmuş?
* polislerde gelişme olmadığı bu kadar iyi anlatılırdı. 25 yıl önce de bugünkü üniforma ve logosunu kullanıyorlarmış.

*Derin koskoca istanbulda tesadüfe bakın hasımlarının buluşacağı otelde kahvaltı yapmayi seçer

Son düzenleme:
Derin 8-9 yaşinda bir defa...Bizdeki kıza bakmayın..Emily 13 temmuz 84 :X Revenge'deki kız 8-9 yaşinda...Buna göre yazı yazması doğal..Bazı kişiler var minyon olur...Bunu geç...

Köpek olayı zaten Revenge'de tartişilmiş...Aha burdan oku :X
'Revenge': What's the deal with the dog? | PopWatch | EW.com

Çorbaya ilaç katması tamamen adrenalin arayan birisi Emily :F:F Heycan olsun diye yapmiştir...
Param var istediğim yerde kahvalatimi yaparım sana mı soracam? :J

Yalnız cok geç bulmussun bu hatalari ilk geceden yazdılar bu hatalari bilende bilmeyende...Özellikle 5 yaşindaki olayı iyi madara eder hani kim bulduysa onu:)

kjonu gene hata dolu umarım çabuk farkedilir de diziyi bilip de konuyu okuyanalr foruma gülmez:)

* bunlar yanlış:

Derin, 5 yaşındayken okuma yazma öğrenip yelkenlinin içine koyduğu notu ne kada da güzel yazabiliyordu. Derinin küçükken bile yetenekli olduğu büyüyünce zeki planlar yapacağını o yaşta belli etti

*Derin, oda hizmetlisi kılığında çorbanın içine ilaç atıyor. İyi de niye ilacı odanın içinde atıyor nerden biliyor içerdekilerin kendisine bakmayacagını

* Derinin babası, o kadar zengin olmasına rağmen saniriz hayatı öğrenmesi için kızınin 13 yıl boyunca yetimhanede kalmasina razı olmuş?
* polislerde gelişme olmadığı bu kadar iyi anlatılırdı. 25 yıl önce de bugünkü üniforma ve logosunu kullanıyorlarmış.

- - - Ekleme - - -

* bunlar yanlış:

Derin, 5 yaşındayken okuma yazma öğrenip yelkenlinin içine koyduğu notu ne kada da güzel yazabiliyordu. Derinin küçükken bile yetenekli olduğu büyüyünce zeki planlar yapacağını o yaşta belli etti

Sadece bu hata:
* Derin, 5 yaşında sevdiği köpeği 30'unda da seviyor. intikam dizisi normal olarak 15 yaşına kadar yaşayan köpek ırkının genetıgıyle oynamis gözüküyor.

Zaten bu da biliniyordu. :)

Derin 8-9 yaşinda bir defa...Bizdeki kıza bakmayın..Emily 13 temmuz 84 :X Revenge'deki kız 8-9 yaşinda...Buna göre yazı yazması doğal..Bazı kişiler var minyon olur...Bunu geç...

Köpek olayı zaten Revenge'de tartişilmiş...Aha burdan oku :X
'Revenge': What's the deal with the dog? | PopWatch | EW.com

Çorbaya ilaç katması tamamen adrenalin arayan birisi Emily :F:F Heycan olsun diye yapmiştir...
Param var istediğim yerde kahvalatimi yaparım sana mı soracam? :J

Yalnız cok geç bulmussun bu hatalari ilk geceden yazdılar bu hatalari bilende bilmeyende...Özellikle 5 yaşindaki olayı iyi madara eder hani kim bulduysa onu:)
bunların çogunu bende yazdım da. topluca yüksel aytug yazdı bende bir kaçtane ekledim topluca ekleyeyim dedim 20 dakikacılar bizim hataları yazdın niye intikamı yazmadın demesinler dedim:))))))))))))))
derin karakteri revenge de oynadıda ondan yanlış old pardon :))) tabiki hatalar intikama bakarak yapılcak :))

- - - Ekleme - - -

kjonu gene hata dolu umarım çabuk farkedilir de diziyi bilip de konuyu okuyanalr foruma gülmez:)
ben yazmadım yüksel aytuğdan aldım sadece biraz eklemeler ve bir kaç madde ekledim :))) derini 30 yaşında ( görünüşü öyle) yapan yüksel aytuğ

Köpek ilerleyen bölümlerde ölecek diye bilmiyorum..

sadece plis üniforması hat aklanı hata değil :)

- - - Ekleme - - -

yazan yüksel aytuğ çalık yazarı tarafsızlık beklemiyorum izlemeden yazmış smm gibi atv uçurumun arkasında diyip 2 hafta sonra bitirme kararı alınmıştı oterite kabul edilemez bvu konuda

baktım polis amblemi günümüz ablemi hata da hata yok

- - - Ekleme - - -

baktım polis amblemi günümüz ablemi hata da hata yok