İntikam'da Tanıtım Atağı!

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
Yeni sezonda ağırlıklı olarak yeni dizilerine odaklanan ve eski dizilerini geri planda bırakan Kanal D ilk haftaki sonuçlardan sonra eski dizilerine yönelmeye başladı.Kanal D'nin perşembe akşamlarını emanet ettiği İntikam'a özel intro hazırlandı.Çalıkuşu,A.Ş.K gibi yeni dizilerin yanında artık İntikam da resmi sitede tam sayfa olarak tanıtılacak.

http://www.kanald.com.tr/intro_intikam.html

stmxr.bmp

Sanki yeni sezon geçen hafta başlamamış gibi bu hafta abarta abarta tanıtım yapmaya başladı.

Adamlar tanitim yapiyor bizimkiler yatmaya devam ediyor :) ne tanitim var ortada nede bir gayret. Vadi nin fragmani bile daha dün aksam cikti

Hatalarını anlamarı güzel ama geç oldu. Bunları önce yapacaklardı ki, dizi 4 reytinge kadar düşmesin...

Adamlar tanitim yapiyor bizimkiler yatmaya devam ediyor :) ne tanitim var ortada nede bir gayret. Vadi nin fragmani bile daha dün aksam cikti
aga adamların umrumda değil ya yarın dizi var fragman dün akşam anca çıktı hiç takmıyolar bakalım :D

bence bu hafta totalde 5-6 falan olur. AB'de 7-8. Zamanla da total 6-7, AB 8-9 sabitler.

hiç sanmıyorum bu hafta yeni dizide geldi daha da düşecek ve yayın saati yada günü değişecektir izleyin ve görün :)
Eğer bölüm fragmanı gibi heyecanlı olursa reytingler artar diye düşünüyorum. Zaten sezonun ilk 3-4 bölümü geçince her şey tam anlamıyla netleşir. Bakalım, görecez ne olacak

Eğer bölüm fragmanı gibi heyecanlı olursa reytingler artar diye düşünüyorum. Zaten sezonun ilk 3-4 bölümü geçince her şey tam anlamıyla netleşir. Bakalım, görecez ne olacak
zaten bu haftada düşere anında müdahale gelir kanal d affetmez aramızda kalsın tutmaz zaten ihtimal yok

zaten bu haftada düşere anında müdahale gelir kanal d affetmez aramızda kalsın tutmaz zaten ihtimal yok
Şimdi şöyle bir durum var ama. Kanal D biraz geçmişteki reytinglerden ötürü dizi totalde 5 ve üzeri reyting alırsa gününü değiştirmez. Kuzey Güney'in de rytingleri düştüğüne Ay Yapım hatrına günü değil de sadece saatini değiştirmişti. Ben dizinin reytinglerinin daha düşeceğini düşünmüyorum :)

Güzel oldu . Diziye üvey evlat gibi davranıyorlardı . Umarım bu hafta yükselir :) Bu arada Fotoğrafa bayıldım :) Beren sen nesin öyle ya Aşkım :D