İntikam'da Küçük Ayrıntı

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,356
Puanı
1,060
attachment.php

Dün akşam Kanal D'de ekranlara gelmeye başlayan Başrolünü Beren Saat'in üstlendiği ABD uyarlama dizisi İntikam'da gözlere küçük bi ayrıntı takildi...Bir komploya giden Yağmur'un(Beren Saat) babasının mahkeme çıkışı muhabirlerin sorularini yanıtlayan Şahika Arsoy ve Leyla Saygın'ın haber videolari için kullanılan kanal logosu 93-94 yıllarinda kullanılan eski Kanal D logosuydu...

iqhonm.jpg

Ekli dosyalar

• FF Özel Haber.jpg
    FF Özel Haber.jpg
    70.6 KB · Hit: 480
attachment.php

Dün akşam Kanal D'de ekranlara gelmeye başlayan Başrolünü Beren Saat'in üstlendiği ABD uyarlama dizisi İntikam'da gözlere küçük bi ayrıntı takildi...Bir komploya giden Yağmur'un(Beren Saat) babasının mahkeme çıkışı muhabirlerin sorularini yanıtlayan Şahika Arsoy ve Leyla Saygın'ın haber videolari için kullanılan kanal logosu 93-94 yıllarinda kullanılan eski Kanal D logosuydu...

iqhonm.jpg

çok daha iyi olmuş geçmişi anlatırken geçmişte kanalD logosunun kullanılması hiç bir ayrıntının atlanmadığına işaret kaliteli dizide her ayrıntı kaliteli takdir etmek lazım ..

Valla Dizi Beni Öyle Bir Etkilediki Hiç Farkında Olmadım Aman Küçük Bir Ayrıntı Sonuçta :)

Valla Dizi Beni Öyle Bir Etkilediki Hiç Farkında Olmadım Aman Küçük Bir Ayrıntı Sonuçta :)

ama hata değilki ayrıntı küçük ama bu ayrıntının kaçırılmamış olması ve bu ayrıntıyı düşünmüş olmaları dizideki kaliteyi gösteriyor :)

Bu ayrıntı hata değil @destere'nin demesi gibi kalitenin ayrıntısı :)

O Zaman o yıllarda görüntü kalitesi bu kdr yüksek miydi? HD görüntüler maşallah :D

zeka işte saygı duymak lazım :))

bazı arkadaşlar çağrı filminin geçtiği zamanda kamera yoktu, hz. Hamzayı nasıl filme çekmişler diye muhteşem mantık oyunlarıyla bizleri şaşkınlıktan şaşkınlığa sürüklüyor saygı duyuyorum :))

O Zaman o yıllarda görüntü kalitesi bu kdr yüksek miydi? HD görüntüler maşallah :D
İlla bi acık arıyorsan şöyle doldurayım o aciği...Nolan karakteri bizde Hakan kendisi pc ile teknolojiyle arası iyidir görüntüleri filan kendisi restore etmiştir..Dun Ozan Hababam sınıfının HD versiyonun videosunu izle..

Bazı arkadaşlar benim dediğimi anlamamışlar :D Ben diyorunm ki İntikam'da ki o haber 93-94 yılında değil miydi? Logosu o olduğuna göre 93-94'lü yılları anlatıyo. Hapisten çıkışının haber görüntüleri HD gibi diyorum. O zamanlar HD görüntü var mıydı?

- - - Ekleme - - -

Yani geçmişteki Logo'yu kullanıyo da geçmişteki görüntü kalitesini niye kullanmıyo.

@15'e cevap yok mu? :D

Geçmişteki televizyonlar HD'miydi?