İntikam'da İGOR Zamanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
142,762
Puanı
1,061
Revenge dizisini izleyenelr bilir. Dizide Takeda karakteri vardır.Emily'i eğiten ve ona planlarında destek olan biri.

İntikam'da bu kişi nasıl biri olur diye tahminde bulunuyordum.Rus ya da Arap olur demiştim.Rus olmuş.Adı da İgor.

İgor Medyedev 40'lı yaşlara gelmiş güçlü bir Rus işadamı.
İgor Yağmur'un akıl hocası rolünde bu akşam karşımıza çıkacak.
Yağmur'a nasıl intikam alacağını,duygularını kontrol etmeyi ve dövüş tekniklerini öğretmiş biri olarak arz-ı endam edecek.
Onun hayat deneyimi ve mantıklı duruşu Yağmur'u hem işine yarayacak hem de onu tehlikye atacak.

Çağdaş Agun İntikam'da İgor olacak.Oyuncu karate konusundaki ustalığı ile biliniyor.Monica Belluci,Ben Affleck ve Kristen Dunst gibi isimlerin korumalığını yapmış birisi kendisi.

PhotoGallery-360x270-634398356947601718.jpg
86925_2.jpg
070320131204297751218_2.jpg

Son düzenleme:
gerçekten o alsiyonu yaşatabvilecek birini seçmişler tebrikler d yapım :)

Beren Saat'in Ruscasi da süperdi bu arada :)

İleride bir iki bölüm arz-ı endam edecekmiş sanırım.İlk sezonun sonlarında izleyenler "Igor gelsin de olayı bitirsin" temennisinde bulunmuşlar hep ama olmamış.

Evet,revenge izleyenler.Anladığım kadarıyla daimi değil,ilk sezonun sonlarındaki bazı bölümlerin yorumlarına "Igor gelsin" yazmışlar.Girip-çıkıyor sandım diziye.

revenge de igor yyok takeda var :) ayrıca 2.sezon da rolü çok az adamın sadece emre karakteri vurulduğunda derin i kaçıracak bir de 2.sezon başında yağmur u koruması ve denetlemesi için birini yollayacak yanına biirrkaç tane de yağmur u eğiittiği sahne olacak

Revenge'daki adı için söylüyorum elbette,yorumları okuyunca kimin kim olduğu anlaşılıyor,jack-daniel-nolan-emily-amanda-tyler-ashley-takeda-victoria-david(en çok gördüğüm isimler)

ana akrakterler zaten emily-amanda-nolan-victoria-jack-conrad-ashley-declan-daniel-charlotte-lydia yani bizdeki yağmur-derin-hakan-şahika-rüzgar-haldun-aslı-barış-emre-cemre-leyla bunun dışında 2.sezon aiden karakteri var leyla gidiyor aiden geliyor o kadar dieğrleri değişken oyuncu :D