"İntikam" Ve "20 Dakika" Nasıl Diziler?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan İntikam ve Star TV'de Salı akşamları yayınlanan 20 Dakika dizisini biraz eleştirmek istiyorum.

"BEREN SAAT" İNTİKAM'I SEÇEREK ÇOK İYİ YAPMIŞ !

Son olarak Fatmagül'ün Suçu Ne?'de rol alan oyuncuyu çok eleştirmiştim. Aşk-ı Memnu'dan sonra böyle durağan bir dizide rol almasını pek yakıştıramıyordum. Açıkçası Beren Saat'in açık sahnelerde yer almasınada çok kızıyordum. Bazı sahneler çok abartılıydı ama yeni dizisi İntikam gerçekten de yer alan birçok hataya rağmen benim gönlümde taht kurdu. Suskunlar'ın yerini aratmıyor diyebilirim. Beren Saat gerçekten bu projeyle dönerek beni çok şaşırttı. Dizide ki performansı ve oyunculuğuda güzel. Ve son olarak jenerik müziğini de çok beğendim.

"TUBA BÜYÜKÜSTÜN" YANLIŞ PROJE !

Ası ve Gönülçelen gibi dizilerde gördüğümüz Tuba Büyüküstün'ün ben 20 Dakika'yı seçerek yanlış bir adım attığına inanıyorum. Çünkü Tuba Büyüküstün'ün yüzü bu kadar hareketli bir diziye göre değil. Ben onu bir dönem dizisinde veya bir dram-aşk dizisinde görmeyi daha çok isterdim. Birde ben yer alan sahnelerin çok uzadığı kanaatindeyim. Aslında senaristler bir önceki projelerinde çok başarılıydılar ama bu projede konuda biraz sıkıntı çekiyorlar. Hep aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorda olabilirler. O yüzden 20 Dakika 90 dk. + izlenebilecek bir potansiyelde değil şu an. Tuba Büyüküstün'ü çok severim fakat bu diziye yakıştırmadım. Nedense bu diziye ben Hazal Kaya'yı daha çok yakıştırırdım. Hazal'ın yüzü bu projeye yatkın.

dizi kolik

20 Dakika'yı izliyorum ve bence gayet iyi bir dizi. Tuba Büyüküstün için çok çok iyi bir dizi olmayabilir ama yeterince iyi performans sergilemeye çalışıyor :)

"İntikam" gerçekten de çok iyi bir proje. Zaten Beren Saat her role yakışır ve üstesinden gelir. Bu dizi çekilirken "Revenge" dizisi sanki Türk dizilerinin kıvamına getirilmiş. Ancak diğer bir nokta da var ki, "İntikam" dizisinde ister ışık, isterse de görüntü yabancı dizilerdeki gibi kaliteli.

Artı olarak "İntikam" dizisi "beni izlerken kafanızı çalıştırın" diyor sanki. Çok fazla ayrıntı var. Dikkatlice izlenince daha da güzel oluyor.

"20 Dakika" da iyi bir proje. Ancak izleyenlere fazla yabancı geliyor. Çok Amerikanvari. Bu tür diziler en çok sosyal medyada fenomen olurlar.

Rol konusuna gelince bence Tuba Büyüküstüne yakışmış. Hazal Kaya konusuna katılmıyorum. Hazal Kaya bu rol için fazla güçsüz ve küçük olurdu bence.

Son düzenleme:
20 dakıkayı seyredıyorum ben beğeniyorum
intikamı seyretmıyorum no coment

20 dakika ki problem tuba değil senaryo ve yönetmenin yetersizliği çoğu sahneyi atamaları tabi tuba ile ılker aksumun oyuncuların uymaması.

intikam için dediklerine katılmıyor. Beren çok kötü oynuyor ruh katamamıs karaktere

tuba=güzellik oyunculugu asla ön plana çıkamaz. ayrica 20Dk de suç yön.ve sen. ama intikamda çopy paste diyalogların payı yok işte objektiflik

20 dakika ki problem tuba değil senaryo ve yönetmenin yetersizliği çoğu sahneyi atamaları tabi tuba ile ılker aksumun oyuncuların uymaması.

intikam için dediklerine katılmıyor. Beren çok kötü oynuyor ruh katamamıs karaktere
Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un birbirine uymaması sorun değil. Ben Mert Fırat veya Nejat İşler'i de mesela Beren Saat'e yakıştıramıyorum. Tuba Büyüküstün genelde aşk-dram dizilerine yakışan bir yüzü var. Mesela Hazal Kaya biraz fazlalıklarından kurtulsa bu rol üstüne yapışır. Ancak Tuba Büyüküstün ne yaparsa yapsın olmaz. Çünkü onun alanı dram-aşk. Böyle bir diziye yabancı bir yüzü var. Tuba'nın oyunculuğuna da birşey demiyorum. Sadece bu diziye uymuyor o. :)

İntikamı izlemedeğim için yorum yapmayacağım 20 dakika izledim güzel ama izleyecek vakit yok açıkçası. :)

Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un birbirine uymaması sorun değil. Ben Mert Fırat veya Nejat İşler'i de mesela Beren Saat'e yakıştıramıyorum. Tuba Büyüküstün genelde aşk-dram dizilerine yakışan bir yüzü var. Mesela Hazal Kaya biraz fazlalıklarından kurtulsa bu rol üstüne yapışır. Ancak Tuba Büyüküstün ne yaparsa yapsın olmaz. Çünkü onun alanı dram-aşk. Böyle bir diziye yabancı bir yüzü var. Tuba'nın oyunculuğuna da birşey demiyorum. Sadece bu diziye uymuyor o. :)

uymumsuzluk derken yakışmalarını kasttetmedim.. bence ilker ile tuba çok süper yakışmas da fena durmuyorlar ama senin aşk dizilerin kadını derkenken sanırım onu kasdeyitorsun tuba ufak oynuyor insanın gözüne mimiklerini sokmuyor abartılı oynayışı yok ilker ise tam tersi ilkerin duruşu bile karikatür gibi normal dursa güldüyor oynayıncada abartılı oynuyor işte bu oyunculuk dilleri uymuyor. birde bunun yanına tubanın karakteri poker face olması lazım seyirci acaba suçlu mu değil mi diye düşündürtmek için fazla renk vermemsi lazım senaryoda böyle kurulca üstüne yönetmen yetersiz olunca ortaya inandrıcı bişey çıkmıyor

uymumsuzluk derken yakışmalarını kasttetmedim.. bence ilker ile tuba çok süper yakışmas da fena durmuyorlar ama senin aşk dizilerin kadını derkenken sanırım onu kasdeyitorsun tuba ufak oynuyor insanın gözüne mimiklerini sokmuyor abartılı oynayışı yok ilker ise tam tersi ilkerin duruşu bile karikatür gibi normal dursa güldüyor oynayıncada abartılı oynuyor işte bu oyunculuk dilleri uymuyor. birde bunun yanına tubanın karakteri poker face olması lazım seyirci acaba suçlu mu değil mi diye düşündürtmek için fazla renk vermemsi lazım senaryoda böyle kurulca üstüne yönetmen yetersiz olunca ortaya inandrıcı bişey çıkmıyor
Uyum sorununa ben pek takılmadım ama Tuba Büyüküstün gerçekten diziye çok yabancı kalıyor. Aksiyon-Dram karışımına yüzü nedense uymuyor. Tuba çok masum yüzlü bir kadın.

Haberde yazdığım gibi senaryoda da bir durağanlık var. Sahneler çok uzun. RevaN'ın dediğine katılıyorum. Bu durağanlık Amerikan filmlerini aratmasın diye yaratılmış sanırım. Düzelir diyeceğim ama 3 bölüm oldu halen istediğim tadı alamıyorum ve kanalı değiştiriyorum. :(

20Dk senaryo degişmedn duzelmez. türk izleyicisi aşka bayılr hikaye iyiyse oyuncular önemli dgldir.en byük örnek:tuba ve çagatay oyunculukları vasatı aşamamasına ragmen seneryo ve partnerle yırtıyolar ama artık ikisi de son zmanda reytingle bitti tip de kurtarmıyor