"İntikam" Tanıtım Fragmanları

forumdash cevabını aldı
o kadar
CEvap yazdım bi sayfa yenıleme zahmetinde bulun..

ben 350 mb lik şeylerle dizi mizi izlemem hd altında internette bişey ızlemem
)) hiç bir mimik anlasilmiyor .. ben vodafone cep net kulanıyorum hız çok düşük

cevabını alırsın her türlü yok öyle yağma izin vermem

sinek gibi ezeriz af yok

cevabını alırsın her türlü af yok

birkaç entelin vereceği ödül mü zaten o entllerden de ödül aldı beren merak etme

şimdi ödül almamış diyenler vadiyi tüm ödüllerden eli boş dönerken ödüle burun kıvırıyorlardı ama işlerine gelmeyince ödül onlar için çok değerli durumada gelebiliyor
)

polata önümüzdeki yıl altın greyfurt ödülü verilecekmiş

takas zaten gecenn potunu lale devrinde kırdı buradan da pot kırmadan git aga

ben 350 mb lik şeylerle dizi mizi izlemem hd altında internette bişey ızlemem
)) hiç bir mimik anlasilmiyor .. ben vodafone cep net kulanıyorum hız çok düşük
Yahu merak etme 1-1.5 GB'lik 1080p'lik HDleride bulabilirsinde ben kotalısın galiba düşük byte'lılardan örnek verdim
Kaldi 720p'lık fıstık gibi 1080'leri aratmıyor..Sen gende 720p'lık indir
ilk bölümü...

bi,r dahaki sene de ödül almazsa altın bamya ödülü gönderecem ona bizzati el yapımı

pot kırmak senin işin xxxx
cevabınızı alacaksınız gece 4 bile olsa şimdi yatabilirim gereken cevapları aldılar daha da bişey yazamazlar

cevabını alırsın her türlü yok öyle yağma izin vermem
Ne cabı verdin yahu???

son sordugum soruya cevap versen

Karadayı ile KVP karşilaştirma cürretini göstersen...Sende farkındasın KVP kim ki KARADAYI'yı karşilaştirayim diyorsundur eminim..

pot kırmak senin işin xxxx
cevabınızı alacaksınız gece 4 bile olsa şimdi yatabilirim gereken cevapları aldılar daha da bişey yazamazlar

takas orda pusuda bekliyor mesaj sayısı 15 dedimi sayfa dolacağı için bişeyler söyleyip kaçıyor makst mesajı başa geçsin
)

ama öyle bekleyip cevap vermeden kaçmak yok gel buraya daha ocağı konuşacağız
)

- - - Ekleme - - -

Ne cabı verdin yahu???

son sordugum soruya cevap versen

Karadayı ile KVP karşilaştirma cürretini göstersen...Sende farkındasın KVP kim ki KARADAYI'yı karşilaştirayim diyorsundur eminim..

dedi ya demin evet beren bizi her türlü geçer diye
) polatın bu sezon son senesi ocağa kadar ne toplarsa kardır dedi

1gb iki günde iner benim hızımda
))) denemem bile ... sağol. yabancı diziler çekim olarak kaliteli bişey demen .. ben zaten kolay kolay yabancı filim izlemem. ımbd 8 alacak ki izleyeceğim. diğerleri faso fiso

Şükür ki Emir'in yoluna sapmasın yanliş yoldan dönsun diye uğraşiyoruz..Yoksa Emir'in yolu gibi sonu😱