"İntikam" Tanıtım Fragmanları

yine yazında tek dogru var ikiside kalitesiz ama alev alev açık ara koçanı kalitesizlikle döver
))))))))

ilginçtir koçanı kim savunmuş yahuu. 4-5 haftadır dizinin senaryosnuın kötüleştiğini her hafta büyük tepkilere ragmanen.nasıl bu savunmaymış helal olsun bana
)))) artık yazdıklarımı nasıl anladıysan bi yazdan bi daha öyle yazmayayım
)))))))

Bir tek sana kalitesiz gelmiştir o, senaryo bozdu denilebilir ama kalitesiz denemez, ÖBGZ'deki oyunculuk ve çekim kalitesi hiç bir yerde yok, zaten alınan ödüllerden de anlaşılıyor durum.

sen vadi izlememişsin kalite diyo yav
oyunculuk mu
çekim kalitesi mi
vadideki kameraları görmedin heralde

- - - Ekleme - - -

beren takası kötü etkiledi devreler yandı
)

senin uyku gelmiş 404 error
hadi yat
iyi geceler

- - - Ekleme - - -

endgame vadi en pahalı en kaliteli dizi bu açık kabul edin artık bi çatışma sahnesi öbgzk yi siler

Ben İntikam tutmaz diyince Kanal D fanı olduğuma göre senin de Huzur Sokağı kötüleşti diyince HS fanı olarak algılanman normal...

destere ve xemrexxx

yatın siz

öbzdeki kalite:

adam yanındaki oglu denize düşer fark etmez ama uzaklarda motoruyla gelen balıkçı çocugun düştüğünü fark eder. üstelik baba gelen motor sesini duymamıştır..

çocugu denizden kurtaran adam ultra zengin çeker balıkçılıgı hobi olarak yapmaktadır
)) neyse çocugunu kurtadıgı kadına ultra zengin adam aşık olur
) ve tüm mirasını kadına bırakır
)))

yazarken bile diziden sogudum
)))

Vadi'nin çekiminin kaliteli olduğunu düşünmüyorum pek, gerçi çok az izlediğim için net konuşamam.

Daha yeni ÖBGZ'deki oyunculuklar çok iyi yazdığını hatırlıyorum.
Biraz duruma göre ayar veriyor gibisin.

404 error resmi gözükmüyo bende
beyazsoy imzamı atarım adam süper yazdı fazla söze gerek yok

cümlede kullandığın kelimeler tek tek aklıma gelmiyor şu an ama şöyle bir genel hatlarıyla hatırladığım .. özellikle muhafazakar kesimi çok etkilediğini bu kesimin artık büyük kanallarda kendilerinin yaşamlarını ekranda görmekten mutlu olduğunu .. ve dizide özellikle ilk bölümler olmasada ortalara muhafazakar kesimi tam olarak yansıttığını ve dizinin cuma günü aldığı reytingleri hakettiğini yazdın ??

bende o dizinin muhafazakarlıkla bir alakası yok muhafazakar kesimleri yansıtan diziler çok izlenseydi stv dizileri reyting rekoru kırar dedim ..
koçanın izlenme sebbi tamamen yeşilçam filmlerini hatırlatmasıdır alev alevden pekde farkı yoktur diziye üç beş türbanlı kadın eklediğinde bir iki cami sahnesi eklediğinde dizi öz itibariyle hiçbir farklılık kazanmamış dedim dizi cuma günü aldığı reytingleri haketmiyor dedim dila hanımda boş boş bakışma sahneleri çok olmasına rağmen yan kadrolar zayıf olmasına rağmen dilanın koçandan daha kaliteli olduğunu söyledim ..

hatırladıklarım bunlar burda koçanı savunan taraf benmiyim senmisin
)

hmm takas beğendiğine gömre yorumu dikkate almaya hiç gerek yok

öbzdeki kalite:

adam yanındaki oglu denize düşer fark etmez ama uzaklarda motoruyla gelen balıkçı çocugun düştüğünü fark eder. üstelik baba gelen motor sesini duymamıştır..

Bu kısmı tv'de izlerken bağirarak h....tir çeksydım yuksek seste evde buyuk tepkilere neden olurdum...O an tv'yi izlerken bende bunu dedim..Tekne sesinide duymadın be adam?

Daha yeni ÖBGZ'deki oyunculuklar çok iyi yazdığını hatırlıyorum.
Biraz duruma göre ayar veriyor gibisin.

hımm tüm oyunculuklar değil ama bazıları iyiydi. hepsine iyi demek zor.. özelikle küçük osmanın oyunculuguna hiç bir çocuk su dökemez .. zaten yazımda oyunculuga laf atmadım dikkat edersen sadece hikayeyi yazdım ve yorum yapmadım
))))))) hikayenin kalitesiz oldugu senin fikrin olsa
))

takas aga bizim sayemizde hit yapıyolar mesaj yazmayalım no destek

beyazsoy süper konuştu yine fazla söze gerek yok dua edin vadi bitmesin yoksa hit diye bişey kalmaz gene iyisiniz beren hit aldı diye sevinirsiniz

Sanırım yazındaki son cümleyi fark etmeden yazdın, ben onu yorum sanmıştım.

Neyse en sevmediğim şey laf sokma çabasıdır, asla girmek istemem, kendimden utandım bile.