İntikam Dizisinin En Büyük Eksiği

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,499
Puanı
1,060
İntikam dizisi başta birebir aynı gidecek işleri kolay laflarını sahiplerine iade etmeyi başardı 11 bölümde.
Dizi pek çok yönüyle orjinali olan Revenge dizisi ile ayrı düştü daha iyi olduğu yanları da var.

Dizinin en büyük eksiğini gelelim.
Dizide Haldun ve Şahika Arsoy karakterleri dizinin hala yerine oturmayan karakterleri.
Diğer karakterlerde sorun olmasa da bu ikili nedeniyle dizideki duygu tam yansıyamıyor ekrana.
Seçilen oyuncular daha önce oyunculuğunu kanıtlayamamış isimler.

Revenge dizisindeki Conrad ve Victoria karakterlerinin yanında bizimkiler çok sönük kalmışlar.
Başlarda Şahika karakteri çok geride olamsına rağmen şimdi arayı az da olsa kapattı ama hala çok yolu var.
Diğer karakter Haldun içinse hiç ümit yok.

Şu videodaki Victoria asaletine bakın bir de bizdekine...

sezon finalinde 'seven devils' a benzer bir şarkı bulamazlar ama bari sahnelerin akıcılığını bozmasınlar:)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Şahika bence iyi seçim ama haldun karakteri olmamış.

- - - Ekleme - - -

Daha fazla duygu bekliyordum her ikisinde de :)

- - - Ekleme - - -

şahika da orjinaline gre olmamış o gösterişe sahip değil victoria yı canlandıran 5 yaşında bzimki 44 ama bizimki daha yaşlı gözikiyi :D

şahika da orjinaline gre olmamış o gösterişe sahip değil victoria yı canlandıran 5 yaşında bzimki 44 ama bizimki daha yaşlı gözikiyi :D
Vic.nin albenisine şuhluğuna güzelliğine bi Nebehat Ç. yakışırdı ama nerde???? Sen şimdi dicen şu Lale devrindeki kadını :F:F

Evet o olabilir ama Haluk Bilginer çooook KLASS adam yahu :F:F Diziye ağir kaçar.Gerçi o rolunun ayarını verirdi :X

conrad d aklas :F tudors da anne i henry e kakallamıştı adam daha napsın :F

- - - Ekleme - - -

Şahika bizim halkımıza göre iyidir iyi ama haldun olmamış, duygu eksikliği de %70 yönetmenin sorunu bence :)

şahikanın gösterişi eksik o ihtişam yok :D
haldun u duyunca zaten bu olur sandık ,
1008_white-haired-man-revenge_ob.jpg

Son düzenleme:

Tudors'ta varmıydı? Hatırlayamadım😕 Henry & Boleyn için izliyordum gerçi:F:F Condradı sevmiyorum zaten Şahika ve Emily OK'dir benim için.Haaa Nolan ve Aiden var bide:X
charlotte da iyi tabi oyunculuğu değil neyse :FF
anne in amcası mı bir akrabasıydı baya güçlü biriydi :D