"İntikam" Dizisinin Asıl 'İntikam' Hikayesi Henüz Başlamadı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Kanal D'de Perşembe akşamları ekrana gelen ve başrollerini Beren Saat, Mert Fırat ve Nejat İşler gibi başarılı isimlerin paylaştığı "İntikam" dizisini mercek altına almak istiyorum.

Bildiğiniz gibi "İntikam" dizisi, Amerikan dizisi "Revenge"ten uyarlama. Yerli dizi versiyonda dizinin senaryosunu son olarak "Son" dizisini kaleme alan Berkun Oya yazıyor.

Dizinin son bölümünde Beren Saat'in hayat verdiği Yağmur karakterin intikam planlarına şahit olduk. Çocukken babasının kötü bir insan olduğunu inandıran psikiyatrist Ayşe'den intikam almayı hedefledi Yağmur. Hedefi: kendisini bu küçük yaşta bu kadar acayı yaşatan Ayse'den intikam almak. Ve amacına ulaştı Yağmur. Ayşe'yi kaçırarak ona tam bir kabus yaşattı.

Şimdi gelelim dizinin reytinglerine..

Bilindiği gibi Perşembe günü reyting yarışlarında en zor gün olarak adlandırılır. Yıllardır ekrana gelen "Kurtlar Vadisi Pusu" zirveyi bu sezon da bırakmadı ve her iki grupta da iyi reytingler alarak başarısını bir kez daha kanıtladı. Beren Saat tam 4 yıldır Kurtlar Vadisi Pusu'yla bir reyting yarışı içerisinde. Beren Saat, Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizileriyle aldığı o yüksek oranları maalesef İntikam dizisiyle yakalayamadı..

Dizinin reytinglerini analiz edersek:

Total grubunda dizi AB grubuna karşın daha düşük oranlar alıyor. Ama bunda en büyük etken, bu dizinin bir AB dizisi olduğu..

AB grubunda dizi oldukça yüksek reytinglerle yayın hayatına başladı ancak çabuk zirveden indi. Ona karşı dizi bu grupta yine kanalını memnun eden reytingler elde ediyor..

Dizinin Total grubunda zirvede yer alması zor gözüküyor ama AB grubunda şansı yine var benim gözümde..

Bunu da sakın unutmayan: "İntikam" soğuk yenen bir yemektir!

Bu köşe yazarın yazıları ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.

Son düzenleme:
Niye mercek altına almadın Furkan?

Her iki diziyle de Perşembe günlerin zirvesi olan Beren Saat, İntikam dizisiyle aynı başarıyı henüz yakalayamadı.

yok öyle bişey aşkı memnu ne zirvesi almış değiştir orayı konularınızda objektif olun biraz

- - - Ekleme - - -

intikam başladı baktılar olmuyo şimdi de asıl intikammış onu da bekleriz her türlü anladınız

Konu yeterince objektif oldu zaten. Kurtlar Vadisi Pusu'yu küçümseten bir yazı yazmadım..

Total'de %43, A/B'de %30'luk düşü var. Hep söylediğiniz gibi hikaye yeni mi başlıyor görecez.

Total'de %43, A/B'de %30'luk düşü var. Hep söylediğiniz gibi hikaye yeni mi başlıyor görecez.

Benim de şahsen reyting anlamında daha fazla beklentilerim vardı ama dediğim gibi hikaye daha yeni yeni başlıyor..

Benim de şahsen reyting anlamında daha fazla beklentilerim vardı ama dediğim gibi hikaye daha yeni yeni başlıyor..

Açıkçası benim de reyting açısından daha büyük beklentilerim vardı.

Bilindik yazilar. Yakinda heyecan basliyor diyorlar, sonra basliyor, cabuk sönüyor.

ben 5 alır diyodum 6 alıyo daha düşecektir

Açıkçası benim de reyting açısından daha büyük beklentilerim vardı.

Total grubunda çok çok yüksek oranlar almayacağını biliyordum ama AB grubunda daha yüksek alır diye tahmin ediyordum..

İntikam 5-9 Reyting arasi alir böyle devam eder. Dahasi olmaz

Bakalım. 20 Dakika için de hikaye yeni başlıyo diyolar. Görecezzz

Yeni başlasada fayda etmez ab 8 total 6 ortalamasıyla devam eder.

Beren Saat geçen sezon o sıkıcı dizisi "Fatmagül'ün Suçu Ne?" ile Vadi'yi geçiyorsa bu diziyle kat kat geçmesi gerekirdi.

AB'de zirveyi alma şansı olduğunu bende düşünüyorum. Son bölümünde ki yükseliş buna işaret. Total'de de toparlanır ama zirveyi alamaz. Yinede iyi oranlar alacaktır "İntikam" alacağı sürece.

Aynen bende şaşkınım. Geçen sene fsn geçiyorsa İntikam nasıl geçemiyor

Reyting sirketlerden dolayi kaynaklaniyor olabilir