İntikam Dizisine Yeni Oyuncu Katılıyor!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve çok iyi reytinglerle yayın hayatına devam eden İntikam dizisine sürpriz bir oyuncu transfer oldu.Bu oyuncu ise Yaprak Dökümü dizisinde izleyicisiyle buluşmuş olan Seda Demir oldu.Güzel oyuncuyu en son Yıldız Masalı ve Yaprak Dökümü dizilerinde görmeye alışıktık bu seferde karşımıza İntikam'da çıkacak.

Dizideki rolü ise Uçkan ailesinin evlerinde küçük yaşlardan beri yaşamış olan Emre'nin üvey kardeşi Selen karakterine hayat verecek.Selen,Emre'yi kardeş olarak görmüyor ve ondan hoşlanıyor.

250120131115073388258_2.jpg

Son düzenleme:
Pek başarılı bulduğum bir oyuncu değil ama İntikam'ın kadrosunun genişliyor olması güzel. Dün akşam izlerken görmüştüm. Derin'e karşı çok fettan hareketleri vardı ve sinirlerimi bozmuştu.:cloud:

Valla elime geçen bilgilere göre Emre'nin üvey kardeşiymiş ve sevmiyormuş.

Dün biraz baktım. Dün akşamki bölümde diziye dahil oldu. Ve çok gıcık bir karakteri canlandırıyor.

Valla diziyi izlemediğim için bilmiyorum :)

- - - Ekleme - - -

Arkadaşlar çok önemli bir düzenleme yapmak zorundayım küçük bir hata yapmışım :)

Valla diziyi izlemediğim için bilmiyorum :)

- - - Ekleme - - -

Arkadaşlar çok önemli bir düzenleme yapmak zorundayım küçük bir hata yapmışım :)

çok iyi reytinglerle yayın hayatına devam eden İntikam

burayı mı düzeltçen

Ya açtığım konulara nasıl yazdığıma ben karar veririm.Burada sizin sorgulayacağınız yeni oyuncu.Eğer bunun dışında yorum yapacaksanız yorum kirliliği yapmayalım lütfen.

Seda Demir çok basarili ve sempatik bir oyuncudur. Yaprak Dökümü dizisinde Sedef karakterini büyük basariyla oynamistir. Yolu her daim açik olur insallah.