İntikam Dizisindeki Düşüşün Sebebi Beren Saat Mi?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,929
Puanı
1,061
Oldukça iyi bir ilk sezon geçiren ancak 2.sezon düşüş yaşayan İntikam dizisi ve reytingleri dostun düşmanın dilinde.

MedyaBey'den Oya Tekin bu konuyu ve Berrak Tüzünataç ile ilgili çıkan haberleri değerlendirmiş bugünkü yazısında.Bayağı da uzun bir yazı kaleme almış.

@destere @mrt-06 @EveN @yakup09 @Forumdash

Ne alaka? Bu dizi hala izleniyorsa Beren Saat sayesindedir..

uote="xemrexxx, post: 1557285, member: 86493"]hepsini okudun mu 😱[/quote]
Yok okumadim sinav var ara ara bakiyorum. Kotu bisi mi demis yoksa sonra

Ya bişey söylicem de? İntikam konusunun hakim olduğu bi diziyle vadiyi geçti! Hangi aktrist bunu başarır, aynı konuyu işleyipte tüm sezon ilk sezonu olmasına rağmen düşük giden aynı konuya sahip dizileride gördük.
Bu düşüşün sebebi ;
Yanlış cast,
Birebir gitmek senaryoda,
Ve türk halkına hitap etmeyen konusu. Bunlar düşürdü diziyi. Yoksa hangi kadın yıldız dövüş kurslarına kadar emek veripte bu denli işini önemsedi? Şu'an ne alıyosa sadece beren sayesinde.

Ya bu dizi hala izleniyo ve ayakta kalıyosa Beren sayesinde..

o kadar yazını okumadım
ama gereksiz bir yazı olduğu konu isminden malum
dizi hala izleniyorsa o da Beren Saat olduğu içindir açık net

baştan sona okudum dediklerine katılıyorum benim le birebir aynı düşünce yapısında diyebilirim helal olsun diyorum yazara.
bir kere dizinin tutmama sebebi senaryodan kaynaklı bu brincisi zaten bahsetmiş bizim millet türk işi bilindik konulu dizileri sever
ikincisi bir kısım izleyicide internetten orjinalini izlediği için birebir kopyasını izleyemiyor kendimden örnek vereyim orjinalini izleyince bereni çok sevmeme rağmen bıraktım sayılır diziyi aada bir öylesine bakıyorum

bir yıl önce ödül verdikleri oyuncuyu bir yıl sonra iyi oyuncu değil diye eleştirmek anca şarlatanlara layık bir davranış ...

son olarak eleştirilere ciddi yanıt vermekte aslında eleştirenlerin çanağına yal taşımak gibi birşey oluyor zittiredeceksin beğenmeyen pembe dizi izlesin

hepsini okumuş işte beren aşkı

bir soluk o ka uzun sürüyorsa ölürsün be ya

fazla uzun sürmedi iki dakkamı aldı zaten

berrakla ilgili kısmındanda bahsetmedim daha berrak ne kadar donuk kalsada arada bir,, kötü oyuncu değil, yapısı bu.. doğasında ne varsa onu gösterebilir, kendisinden bir berenin çeyreği çıkmaz tabiki, ama muhteşem yüzyılın ortalamasına yakın bir oyunculuk gösteriyor dışlanması gerekmez

my de sırıtıyor arada
merve boluğur çok iyi oyuncu değil ama rolüne cuk oturdu
nur fettahoğlu ve meltem cumbul rollerinde çok iyiler
çakma hürrem vahide gördüm ne ka yakışmasa da meryem itaklit etmeye çalışıyor onunu taklidi yeter
bir mihrimah birr de bu berrak ın karakteri sırıtıyor arada
zaten senarist ikisini de geri planda tutuyor

Düşüşün sebebi uyarlamaya doymayan beren saattir.