"İntikam" Dizisinde Sürpriz Ayrılık!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Beren Saat, Nejat İşler ve Mert Fırat'ın başrollerinde yer aldığı, Mesude Erarslan Tekin'in yönetmen koltuğuna oturduğu ve Berkun Oya'nın senaryo uyarlamasını yaptığı "İntikam" dizisinin sürprizleri bitmek bilmiyor.

dizinin dibi adlı sitenin verdiği habere göre, Dilşad Çelebi'nin birinci sezonunda canlandırdığı 'Aslı' karakterini bundan böyle güzel oyuncu Zeynep Özder canlandıracak. Özder daha önce "Aşk ve Ceza" ve "Koyu Kırmızı" gibi başarılı dizi projelerinde yer almıştı.

"İntikam" dizisinin yeni sezonu Eylül'de başlıyor!

IGdGDI1zO7IkAaM3rET7mbVv.jpg

Keşke ilk sezondan oynasaydı. Aslıyı baştan beri hiç sevmemiştim. İyi rol yapmıyordu. Ama Beren Saat`in dizisine yakışmıyor oyuncu değiştirmek. :(

İlk başlarda neden akıl etmezler ki bunu...

Kötü olmuş bence alışmaya başlamıştı izleyici.

Dilşad Çelebi bence iyi oynuyordu Aslı rolünü bakalım yeni sezonda başka bir dizide rol alacak mı..

Lafı eveleyip gevelemeden dumdüz söyleyeyim.Aslı ile Haldun'un masa üzerinde sevişme sahnesi var ve bunu taaa dizi başladiindan beridir @xemrexxx ile tartışıyoruz. Ne Zafer Alagöz nede Dilşad orjınal karakterlere uygun degil. Hele Zafer Alagöz'den bi Conrad olmaz/olmadı da. Herneyse demem o ki bu gelen kızın boyu kısa ise bilinki sevişme sahnesinde Zafer Alagöz ile ekranda sırıtmasın / uygun olması için değişmiştir.

OzaN post: 1407734' Alıntı:
O karakterin pek fazla rolü yoktu galiba sanırım ama sırıtmıyordu pek gördüğüm kadarıyla. Kalsaydı daha iyi olurdu. :)
o karaktrer bir berkun oya katliamı 43 dk lik dizi 12 dk yapılırken rolü iki versiyonda da aynı kalan tek kişi :)

Revenge'de 2. sezon ön plana çıkan bir karakterdi ayrılmasaymış iyiymiş...

Neden ayrıldı bilmiyorum ama benim aklıma ilk gelen iddialı sahnelere oldu...Kaldıramayacağını düşünmüş olabilir...:)