İntikam Dizisinde ki "8" İşaretinin Anlamı Ne?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Kanal D'de ekrana gelen "İntikam" dizisinde izlerken sık sık karşılaştığım ancak tam olarak "8" mi yoksa sonsuz işareti "∞" mi tam olarak benimde bilmediğim bu işaretin dizideki anlamı ne?

tZrjv9kI1gOoC1TLJONyHenz.jpg

valla küçüklüklerinde biş ivardı ama unuttum galiba babası çizmişti evin balkonuna yağmur da babasının intikamını aliyi işte @Forumdash daha iyi bilir
Valla öğrensem çok iyi olur gerçekten. Merak ettim o işaretin altında yatan anlamı. Her bölüm çıkıyor neredeyse karşıma...

Orjinalinde revenge olduğu için tasarımcıların g'yi havalı gösterme çabasıdır bana göre.Yoksa şu an ki intikam yazısından farksız bir revenge yazısı görüyor olurduk.:D

gerçi şimdi baktımda çoğu yerde normal g olarak gözüküyor isimde.Bu tezim tam kesin olmadığı için diziyle bağdaştırmaya çalışayım:

zaten diziyi izleyen biri bir bağlantı kurar.2 saat anlatmaya gerek yok.:D

Orjinalinde revenge olduğu için tasarımcıların g'yi havalı gösterme çabasıdır bana göre.Yoksa şu an ki intikam yazısından farksız bir revenge yazısı görüyor olurduk.:D

gerçi şimdi baktımda çoğu yerde normal g olarak gözüküyor isimde.Bu tezim tam kesin olmadığı için diziyle bağdaştırmaya çalışayım:

zaten diziyi izleyen biri bir bağlantı kurar.2 saat anlatmaya gerek yok.:D
Ben daha farklı bir anlamı olduğunu düşünüyorum...

Yada kutudaki işarete bakarsakta zaten babası " sonsuza kadar seni sevicem kızım" gibi bir mesaj vermiş olabilir.:D

Yada kutudaki işarete bakarsakta zaten babası " sonsuza kadar seni sevicem kızım" gibi bir mesaj vermiş olabilir.:D

babası evin balkonuna çizdi işte :D bir de revenge monte cristo dan esinlenme orada da vardı bu işaret ileride bir monte cristo hikaysifalan anlkatmıştır kıza küçükken babası ona bağlarlar bence :D

G harfini gösteriyor, bir tasarım kreatifliği diyelim :)

Fragmanda da bir gönderme var. Off çok merak ettim cidden...

Moderatörün son düzenlenenleri: