İntikam Dizisinde Beğenilen Performans

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,542
Puanı
1,060
İntikam dizisinde gelenekselleşen her bölüme 1 şarkı olayında yeni gelişmeler yaşandı.
Daha önce Göksel,Sıla vb. şarkıcıların parçalarını kullanan dizide bu bölüm şarkıyı dizide Cemre karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu söyledi.

''Eksik Bir Şey Mi Var?'' adlı şarkıyı seslendiren oyuncuya twitterdan olumlu yorumlar geldi.

Ajlan Gündoğdu‏@ajlangundogdu7h
Çok
güzel olmuş! Revenge de bu yok iste “@KanalD: Eksik bir şey mi var hayatımda… #ertelenensevgiler

Barış Bayramoğlu‏@bayramogluBj12h
#ertelenensevgiler eksik bir şey mi var hayatımda cemrenin sesiii #intikam

Bayram Alpu™ ‏@Bayramalpu12h
Cemre sese düştü. #intikam #ertelenensevgiler

@destere @yakup09 @EveN @HachiKo @Forumdash @denizz19 @Bully @sokak sanati @Fks14

3 tane mi? 😱 😱

Diziye Sosyal Medyada başarılarının devamını diliyorum.. :) :)

İntikam dizisinde gelenekselleşen her bölüme 1 şarkı olayında yeni gelişmeler yaşandı.
Daha önce Göksel,Sıla vb. şarkıcıların parçalarını kullanan dizide bu bölüm şarkıyı dizide Cemre karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu söyledi.

''Eksik Bir Şey Mi Var?'' adlı şarkıyı seslendiren oyuncuya twitterdan olumlu yorumlar geldi.

Ajlan Gündoğdu‏@ajlangundogdu7h
Çok
güzel olmuş! Revenge de bu yok iste “@KanalD: Eksik bir şey mi var hayatımda… #ertelenensevgiler

Barış Bayramoğlu‏@bayramogluBj12h
#ertelenensevgiler eksik bir şey mi var hayatımda cemrenin sesiii #intikam

Bayram Alpu™ ‏@Bayramalpu12h
Cemre sese düştü. #intikam #ertelenensevgiler

@destere @yakup09 @EveN @HachiKo @Forumdash @denizz19 @Bully @sokak sanati @Fks14

akşam izledim o bölümü kızın sesi güzel cemrenin oyunculuğunada sesinede laf yok :)

Madem koskoca dizide tek ses getiren sahne bu, o zaman diziyi O Ses Türkiye'nin karşısına koysunlar onunla yarışsın adil rekabet olsun 🙄 Bu arada konu başlığı süpermiş:F

Madrm koskoca dizide tek ses getiren sahne bu, o zaman diziyi O Ses Türkiye'nin karşısına koysunlar onunla yarışsın adil rekabet olsun 🙄 Bu arada konu başlığı süpermiş:F

konu başlığı muhteşem
o ses in karşısına getirseler o sestekiler bunun yanında karğa gibi kalır, kız alçak gönüllü tabi macunun yarışmacılarını rezil etmek istemez , istesende yarışmaz yani:)

Ezgi Eyüboğlu'nun sesini Sudan Bıkmış Balıklar'da çok beğenmiştim. Burda da güzel söylemiş. :)

Madem koskoca dizide tek ses getiren sahne bu, o zaman diziyi O Ses Türkiye'nin karşısına koysunlar onunla yarışsın adil rekabet olsun 🙄 Bu arada konu başlığı süpermiş:F
konu başlığında ne gördün lo(b) tek ses getiren sahne bu deği pofilime linkini attın ne çabuk unuttun yoksa sen de intikam söz konusu olunca mı unutuyon her şeyi :)

Başlık düzeltildi.

Ezginin Günlüğü'nün en sevdiğim şarkılarının başında gelir, güzel seslendirmiş farklı bir tat getirmiş Ezgi Eyüboğlu da. :)

konu başlığında ne gördün lo(b) tek ses getiren sahne bu deği pofilime linkini attın ne çabuk unuttun yoksa sen de intikam söz konusu olunca mı unutuyon her şeyi :)
Süpermiş dedim cidden begendim ince bi gonderme sezdim eger öyleyse guzel espri ama ciddiyse hic komik degil :F Aa evet bi de o sahne var bi öpüşme sahnesi bi sarki söylenen sahne. Peki bu dizinin senaryosuyla ilgili ya da oyunculuk başarısıyla ilgili bir basarisi olmayacak mi 🙄

Süpermiş dedim cidden begendim ince bi gonderme sezdim eger öyleyse guzel espri ama ciddiyse hic komik degil :F Aa evet bi de o sahne var bi öpüşme sahnesi bi sarki söylenen sahne. Peki bu dizinin senaryosuyla ilgili ya da oyunculuk başarısıyla ilgili bir basarisi olmayacak mi 🙄
işte başarı dğeil mi bazıları isterse çıplak kalsın yine ateşli sahne çekemez beren öpüşse ateşli olur yetenek budur işte :X ayrıca intikam revenge dizisinden uyarlandığı için )43 dk 120 dk ye çıakrıldığından) yunculuk değil senaryosu önemli revenge gibi :)