"İntikam" Dizisi Sizce Hangi Reyting Şirketinde Daha Yüksek Oranlar Alır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• TNS

Oy: 3 75.0%
  • SBT

Oy: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Perşembe günlerine intikam almak için gelen "İntikam" dizisi Perşembe günü başlıyor. Peki sizce bu dizi hangi yapım şirketinde daha yüksek oranlar alır ve sizce neden?

2281d1356136330-iste-intikamin-resmi-afisi-461692_478744658831347_1196380160_o.jpg

"Bu hikayede hiç kimse affedilmeyecek"

başka açaçcak konu bulamadın hangi şirkette yüksek alır gibi mantıksız bi konu mu açtın fks14 :D tns tek geçerli şirket gerisi boş sbt 57 de alsa bişey değişmez :D
konu kilit.

başka açaçcak konu bulamadın hangi şirkette yüksek alır gibi mantıksız bi konu mu açtın fks14 :D tns tek geçerli şirket gerisi boş sbt 57 de alsa bişey değişmez :D
konu kilit.

TNS'nin resmi şirket olduğunu bizde biliyoruz ama SBT'de daha yüksek çıkan diziler de var.

Gereksiz bir konu olmuş tns önemli bizim için ayrıca mesajın sonunda affedilmeyecek kırmızı yazılmış taraflı konu açmayın.

Gereksiz bir konu olmuş tns önemli bizim için ayrıca mesajın sonunda affedilmeyecek kırmızı yazılmış taraflı konu açmayın.

Sen hangi anlamda onu düsündün anlamadim ama intikam'in yazi rengi kirmizi ben de o kismi kirmizi yapmak istedim. Baska bir amaçla degil.

Sen Kesin 4 Yıl Öncede Fatmagül Ve Aşkı Memnu Başlamadan Öncede Böyle Gülmüşsündür Sonra Hayaller CUP :D Ama Şunuda Untuma Son Gülen İyi Gülerimiş Bilerek Alıntı Yapıyımda İntikam Başladığı Zaman Bu Cevaplarını Gösteriyim Nemelazım Silerisn Felan :D

- - - Ekleme - - -

Peki sence TNS'de mi daha yüksek oranlarla zirvede alir yoksa SBT mi

Canım Ben Tns Diyorum Orası Daha Önemli Gibi Ama İkisindede Oranları Yükseltir