"İntikam" Dizisi Ay Yapım Değil!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,061
Kendimin yazdığım bu yazıda İntikam dizisinin çoğu sitelerde Ay Yapım adı altında geçmesi.

4 yıl boyunca Kanal D ekranlarında Perşembe Akşamları yayınlanan diziler hep Beren Saat dizileriydi. İlk olarak "Aşk-ı Memnu" efsanesi Kanal D ekranlarında 2 yıl boyunca sürdü.

"Ay Yapım" imzalı dizi, Aşk-ı Memnu`nun bitişinin ardından "Fatmagül`ün Suçu Ne?" ile ve başrolde yine Beren Saat ile Perşembe akşamlarına damga vurdu.

Bu yıl yarım sezon dinlenme kararı alan Beren Saat yeni dizisini diğerlerinin aksine Eylülde değil, Ocakta başlattı. Ama farkları yalnızca bu değildi. "Aşk-ı Memnu" ve "Fatmagül`ün Suçu Ne?" dizilerinden farklı olarak yeni başlayan "İntikam" dizisi bu sefer Ay Yapım değil Kanal D`nin iç yapımı olan "D Productions" tarafından hazırlandı.

"İntikam" ile ilgili çıkan çoğu haber okudum. Çoğunda da "İntikam" dizisinin adından Ay Yapım imzalı diye bahsediliyor. İşte daha bugün yazılan bir yazı buna örnek:

İntikam dizisinin izleyiciye kalite borcu var! | Televizyon Gazetesi / haber, diziler, televizyon, sinema, magazin, aktüel, yaşam

Kısacası Köşe Yazarları bir az daha dikkatli olmalı. Özellikle dizi ile ilgili araştırma yapmadan mümkünse yazmasınlar. Çünkü, yanlış bilgi veriyorlar.

RevaN / ÖzeL Yazı

Content-300x225-634936963973955240.jpg

Ay Yapım olmadığı belli zaten Ay Yapım olsaydı her şey daha kalite olurdu :)

zaten belli ay yapımın olmadığı kalite açısından pek ıyı deıl.ben bu forumda hep söyledim berenı beren yapan ay yapımdır ve senaristleri melek ve birtane daha vardı ismini hatırlayamadım.onların güçlü kalemiyle hep zirvede oldu .

Sadece Ay Yapım olması yetmez. Ay Yapım`ın Berenle birleşmesinden doğuyor kalite. :)

Tabi canım ne demezsin ondan İntikam'da o dokunulmaz muhteşem Beren Saat'e bir çok eleştiri gelir oldu.Beren Ay Yapım'dan ayrılmakla büyük hata yaptı bence Ay Yapım'ın bütün dizileri her zaman çok kalitelidir masraftan kaçınmaz :)

güzel tespit revan

bunun nedeni şudur

beren saaat ay yapımdan çok daha büyük bir marka beren ismi üstünde reklam yapıyor uyanıklar anlayışla karşılamak lazım :)

berenle ay yapım ve bunlara ek zirve birleşmiştir millet kolay farkedemiyor değişikliği :D

berenle ay yapım ve bunlara ek zirve birleşmiştir millet kolay farkedemiyor değişikliği :D

millet farkediyor farketmesinede işlerine geliypor berenle anılmak :))

berenin kalitesinden güzelliğinden cazibesinden şöhretinden kılından tüyünden etinden butundan :)) kısa keseyim kendimi tutamıyorum

yani beren gibi bir elmas parçası bulmuşlar onunla anılmak hoşlarına gidiyor ay yapımın :))

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan