İntikam Cuma Akşamları Yayınlanabilir

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
beren-saat7_343.jpg

Beren Saat ve Nejat İşler'in başrolünde olduğu İntikam dizisinin perşembe günleri yayınlanacağı konuşuluyordu.Ama Kanal D'nin yaptığı yeni yayın politikası ile İntikam'ın cuma akşamları yayınlanması gündeme geldi.

dila hanım varken berende kim oluyormuş :) perşembe olsun kurtlar vadisiyle yarışşın :)

En mantıklısı. Ee zeki kanalın hali başka oluyor. Cuma en rahat gün. Eğer iddialı bir dizi yapacaksa bir kanal Cuma'ya koymalısın ki zirve şansın olsun.

Boşuna mı diyorum ben 20 Dakika cuma, Dila perşembe olsun diye.

En doğrusunu yapar vadiyi bu sezon durdurması imkansız cuma rahatlıkla zirveyi alır kadro güçlü olursa. :)

Cuma olma ihtimali yok, cuma günü şu haliyle de eski haliyle de dolu, Kanal D zaten zirvede o gün...

Perşembe olmazsa salı-çarşamba olur, cuma olmaz...

Sanmiyorum. Beren Saat 4 senedir Persembe günleri yayinlaniyor. Kayip Sehir bence Ocak'a kadar Persembe yayinlanacak ve duruma göre günü degisecektir.

Perşembe zor bir gün. Cuma günü Beren, perşembe'ye göre çok çok iyi gidecektir :black_eyed:

sizde herşeyi çantada keklik yaptınız haaaa....olan dizilerin bile reytingleridüşüyor....iki dizinin sadece yüksek reyting garantisi var..KURTLAR VADİSİ PUSU-MUHTEŞEM YÜZYIL.....bunu hem sbt de hem tns de gördük....diğer dizilerin reyting potansiyeli 5-10 arasında olduğuna göre ve intikam dizisinin de kvp ve my kadar ülke gündemini meşgul edemeyeceğine ve yüksek reyting alamayacağına göre cuma günü bile yayınlansa hiçbir liderlik garantisi yok....huzur sokağı ile tuba nın dizisi kadar şans tanımıyorum bu diziye...uek ne alırsa bence 1-2 fazlası ne de olsa değirmenin suyu aynı yerden oky.ötesinden....cumaya gelirse sadece kendini kurtarır vadiden...

Sanmiyorum. Arka Sokaklar ile zaten alacak zirveyi Cuma. Zirvede olan dizisini neden yerinden etsin ki? Perşembeye koyacak 100% ama 100%.

Sanmiyorum. Beren Saat 4 senedir Persembe günleri yayinlaniyor. Kayip Sehir bence Ocak'a kadar Persembe yayinlanacak ve duruma göre günü degisecektir.
kanal d bir gece iddaalı olabilmek için tüm gecelerin aritmetiğiyle oynadı....seyircide tabiii kanal d yle oynayacak.....kanal d bu reytinglerini bile mumla arayacak....

arka sokaklar zaten totalde zirvede :D sanmıyorum berenle perşembeyşi almak varken cumaya yönelmezler:D

Perşembe olur bence de. Vadiye aklı başında bir rakip çıksın bakalım :D Ortalık karışsın biraz :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan