"İntikam"ın Fragmanı Büyük İlgi Gördü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şikeci agb mi
takasd mode on

işlerine gelince 5 yıl önceki agb rakamlarını ballandıra ballandıra anlatırlar
)

ama aynı agbd sbt de berenin zaferlerini kabul edemezler

her türlü mantıkdan uzak fikir bu arkadaşlarda kutlamak lazım
)

- - - Ekleme - - -

Al anasını satıyım 90 keremi göstericem hani Dolina na Volcite yazısını görüyormusun al google translate de kiril alfabesine çevir ve tabloya bak harbiden yeter ama

yazının sonunada kapak resmi koyaydın
)

e hani yok işte
bi de tabloların hepsi aynı git başkasını kandır ben yemem bu basit numaraları

neyse ben muhteşem izlemeye gidiyorum siz devam edin
)

vad isimi geçen tek tablo göster hadi bekliyorum dedim yok arkadaş yok işte yediremezsiniz bana gelmem bu oyunlara
komik duruma düşüyo bi de aynı hepsi

Intikamin fragmani Kanal d nin sitesinde kac defa tiklanmis sen Ona bak buraya yaz anlasilir ilgi görüp görmedigi

vad isimi geçen tek tablo göster hadi bekliyorum dedim yok arkadaş yok işte yediremezsiniz bana gelmem bu oyunlara
komik duruma düşüyo bi de aynı hepsi

adamalrın kendi dilinde kurtlar vadiis yazıyor önce çevir türkçeye sonra gerçeği kabullen

madem çok biliyo o arkadaş (dediği hiçbişeye inanmıyorum) kurtlar vadisi isminin geçtiği tablo göstersin bana geçin bu işleri beyler

- - - Ekleme - - -

adamalrın kendi dilinde kurtlar vadiis yazıyor önce çevir türkçeye sonra gerçeği kabullen

yok işte yok

- - - Ekleme - - -

burası makedonya bu dizi mi izlenmiyor
şimdi gelecek orası müslümanların bölgesi falan filan diyecek makedonya da bu kadar insan oraya geliyosa o kadarı izlese 1.olur zaten nüfusu 2 milyon ya var ya yok
yarısı da orda zaten

- - - Ekleme - - -

burası makedonya bu dizi mi izlenmiyor
şimdi gelecek orası müslümanların bölgesi falan filan diyecek makedonya da bu kadar insan oraya geliyosa o kadarı izlese 1.olur zaten nüfusu 2 milyon ya var ya yok
yarısı da orda zaten

Moderatörün son düzenlenenleri:
adam açıkladı onu müslüman nüfüusun olduğu yere giderse tabi ilgiyle karşşılanır

takas adamdann istediğin şeye bak listeye giemeyen vadinin olduğu listeyi istiyorsun

Pollat Alemdar viziton Maqedoninë - YouTube

polatın yürüyüşünü bile youtube dan 300 bin izlemişler sadece

‪Dolina Vukova Memati Vs Abdulhey By_HamzAbi - YouTube

memati abdülhey kavgasını 350 bin izlemişler

100 binin üzerinde birçok vadi videosu var o ülkelere ait

komiksiniz

- - - Ekleme - - -

Türk dizileri sayesinde Balkanlar'da cep telefonları Türkçe müzik çalıyor, her ülkede Türkçe konuşuluyor
Balkan ülkelerinde Türk dizileri ile yıkılıyor. "Kurtlar Vadisi", "Yaprak Dökümü", "Binbir Gece" gibi dizilerle popülarite kazanmaya başlayan Türk dizileri, son günlerde zirve yaptı. Bosna-Hersek, Sırbistan, Makedonya, Kosova ve Hırvatistan gibi ülkelerde son yıllarda gösterilmeye başlayan Türk dizileri, "dini, ırkı" farklı olan, birçok konuda birbirleriyle anlaşamayan milletleri ekran başında buluşturmayı başardı. Bölge ülkelerinde gündelik hayatı derinden etkileyen Türk dizileri, artık halkın ve siyasetçilerin en çok konuştuğu konuların başında gelmeye başladı. Türk dizilerinde rol alan oyuncular Balkan ülkelerinde ün sahibi, dizilerin müzikleri ise cep telefonlarında en fazla kullanılan müzik oldu. Türkçe sözler ise Balkanlar'da günlük yaşamın bir parçası haline geldi.
İZLENME REKORU
Balkan kökenli sosyolog ve televizyonlarcılar Türk dizilerinin etkilerini şu sözlerle anlattı: "Diziler sayesinde Türkiye'ye ve İslam dünyasına yönelik birçok ön yargı ortadan kalktı. Sokaklarda Hoşgeldin, Estağfirullah, Tövbe Ya Rabbi' gibi sözler duyuluyor. Türk dizilerini Balkanlar'da ortalama 2 milyon kişi izliyor. Bu bir rekor."

bu da haber

- - - Ekleme - - -

Türk dizileri sayesinde Balkanlar'da cep telefonları Türkçe müzik çalıyor, her ülkede Türkçe konuşuluyor
Balkan ülkelerinde Türk dizileri ile yıkılıyor. "Kurtlar Vadisi", "Yaprak Dökümü", "Binbir Gece" gibi dizilerle popülarite kazanmaya başlayan Türk dizileri, son günlerde zirve yaptı. Bosna-Hersek, Sırbistan, Makedonya, Kosova ve Hırvatistan gibi ülkelerde son yıllarda gösterilmeye başlayan Türk dizileri, "dini, ırkı" farklı olan, birçok konuda birbirleriyle anlaşamayan milletleri ekran başında buluşturmayı başardı. Bölge ülkelerinde gündelik hayatı derinden etkileyen Türk dizileri, artık halkın ve siyasetçilerin en çok konuştuğu konuların başında gelmeye başladı. Türk dizilerinde rol alan oyuncular Balkan ülkelerinde ün sahibi, dizilerin müzikleri ise cep telefonlarında en fazla kullanılan müzik oldu. Türkçe sözler ise Balkanlar'da günlük yaşamın bir parçası haline geldi.
İZLENME REKORU
Balkan kökenli sosyolog ve televizyonlarcılar Türk dizilerinin etkilerini şu sözlerle anlattı: "Diziler sayesinde Türkiye'ye ve İslam dünyasına yönelik birçok ön yargı ortadan kalktı. Sokaklarda Hoşgeldin, Estağfirullah, Tövbe Ya Rabbi' gibi sözler duyuluyor. Türk dizilerini Balkanlar'da ortalama 2 milyon kişi izliyor. Bu bir rekor."

bu da haber

vadinin olduğu tablo yok arkadaş kendini kandırıyo

ben kanıtla konuşuyon boş hayallerle değil videolarım ortada izdiham ortada
fazla söze gerk yok tatmin oluyosanız sorun yok